Păreri Bună! Ce faci?

(2010)

Bună! Ce faci?

Ordonează după
Pitbull pe 02 Martie 2011 23:56
Agreabil în mod onest
"Bună! Ce faci?" - Agreabil în mod onest...
...substanţial la un nivel decent

S-a insistat mult (şi just), la colocviul ulterior conferinţei de presă din avanpremieră, asupra agitaţiei promoţionale ("buzz", conform lui Andrei Gorzo) iscate în jurul noului film românesc "Bună! Ce faci?", reputatul critic subliniind că, deşi excelent realizată în sine, o asemenea campanie poate avea uneori tocmai un efect invers, dacă e disproporţionată faţă de valoarea filmului în sine. Mihai Chirilov, pe de altă parte, a făcut o comparaţie cu alte filme româneşti din ultimii ani care vizau în mod expres, dar fără pic de har şi de profesionalism (de exemplu, "Poker" şi "Ho ho ho!"), arătând că, citez:
"Bună! Ce faci?" e un film de bun-gust; alea erau de prost-gust.
"Bună! Ce faci?" e un film bine făcut; alea erau prost făcute.
citeşte

36 11
andreea7214 pe 21 august 2011 16:31
cine puii mei citeste atata? :)))
inexistentus pe 25 august 2015 14:49
Pitbull alias Pedofilul Javrofil
Biggy pe 27 August 2010 16:44
imi place
nu stiu daca e doar trailerul facut mai special dar mi se pare ca are cea mai buna imagine dintre toate filmele romanesti de pana acum, asta parca e altceva
19 7
GadjoDillo pe 8 decembrie 2011 18:42
da, e o imagine facuta de un regizor care vine dinspre publicitate. pentru un privitor/spectator obisnuit doar cu hollywood-ul si cu reclamele de la tv, filmul asta are, intr-adevar, cea mai buna imagine.
mazette pe 19 Martie 2011 20:51
"esti intamplarea mea cea mai pretioasa"
De departe cel mai bine realizat film romanesc din ultima vreme.
19 11
sweetangry pe 7 iunie 2011 00:22
total de acord cu tine...este diferit...as putea spune chiar original si amuzant si cu noante realiste...:D:D
marius_em pe 07 Martie 2011 14:53
Buna, ce faci? Oribil fac.
Am inteles ca ar fi prima comedie romantica romaneasca post-decembrista. Ma rog, daca prin comedie romantica se intelege You got mail + American Pie, atunci da, o fi.
Problema mea cu filmul asta e ca seamana cu un film american de duzina, in acest gen al comediei romantice. Si tocmai pentru ca seamana, il voi judeca exact asa cum s-a vrut a fi, avand etalonul filmului american de comedie romantica.
Deci, ii lipseste realismul. N-am avut niciodata impresia ca ceea ce vad pe ecran ar fi posibil oriunde in Romania, n-am relationat cu nici unul din personaje, si, mai ales, am ratat partea de comedie. Pentru genul asta ar trebui sa implice si comedie. Comicul a fost slab, rar si cliseic, deci cat se poate de previzibil. Cum imprevizibilul e un factor important al comediei, incercarea de comedie a esuat complet.
Partea de romantic are punctele sale bune, dar per total,… citeşte

16 10
DataRock pe 13 martie 2011 23:51
Relevanta explicatie. Chiar ma speriasem ca la toata lumea a placut filmu asta. Total neverosimil, de la dialoguri la interpretare de la scenografie la regie. Mi-a placut doar de fata Toni cum a jucat. Atat."Tomorrow tomarrow" cred ca o sa o preiau:-)
RodiDragu pe 11 noiembrie 2011 23:43
Doar pentru ca intre doua filme se gasesc puncte comune, nu inseamna ca sunt si acelasi lucru. Buna! Ce faci?/You've got email - trateaza subiecte diferite; Primul prezinta realitatea a doi soti care dupa 20 de ani de casnicie nu prea mai au ce sa-si spuna; datorita responsabilitatilor, grijilor si problemelor cu banii ajung sa uite de ei ca individ si ca si cuplu; incercand sa se regaseasca se intalnesc tot pe ei insisi; eliminand elementul rutina, sunt din nou curiosi sa se cunoasca, sa vorbeasca si sa se bucure de viata; You've got email este de la bun inceput un vis de adolescenta - o relatie de poveste, fara radacini in realitate. Intotdeauna mi-am dorit un film care sa prezinte un "mijloc" de relatie, nu doar un "inceput"; pentru ca in general toate inceputurile sunt foarte frumoase. Buna! Ce faci? te face sa te gandesti ce inseamna cu adevarat sa fii intr-o casnicie si cat de multe lucruri sunt necesare pentru a o intretine. In final, filmul te asigura ca cei doi inca se iubesc, desi divorteaza; pentru ca de multe ori dragostea nu e de ajuns daca nu stii sa ai grija de celalalt. Buna! Ce faci?/American Pie E adevarat, ambele filme se termina cu aceeasi poveste - el ramane cu tocilara nimfomana, dar personajul lui Vladimir este foarte haios si rupt din realitatea adolescentului roman. Eu am vazut filmul aseara de la 12 noaptea si nu m-am putut lasa de el. Desi la inceput am refuzat sa-l vizionez, dupa premiza ca este film romanesc ....
yoaddy85 pe 01 Septembrie 2010 06:54
atat poate cinematografia din romania
nu ma intind in prea multe randuri: scenariul e banal si incredibil de idiot!!! Decat sa faci un asemenea film mai bine recunosti sus si tare ca nu ai nici o treaba cu cinematografia. Nu va uitati la filmul asta nici daca ar ramane singurul din lume!!
13 33
Plume pe 4 martie 2011 00:00
Auzi, tu esti cumva tipul care s-a luat de film si pe YouTube? http://www.youtube.com/watch?v=Fodx-hZvohU Nu o lua ca ofensa, eram doar curioasa. Si sincer, pe de-o parte sunt de acord ca pare cam slabuta ideea de comedie romantica romaneasca. Dar totusi, daca nu facem de nici unele fiindca "we suck", cum ar trebui sa evoluam?
bella_little pe 12 Ianuarie 2011 10:37
mi se pare diferit de ce a aparut pana acum in romania, cred ca o sa fie un film bun, mai ales ca abordeaza subiecte actuale. Singurul lucru pe care mi-l doresc este sa nu moara personajele la final, cum s-a intamplat la week-end cu mama, care sincer nu mi-a placut, sau sa aiba vreun final stupid, sa strice toata emotia colectata pe parcurs, cum a fost la Eu cand vreau sa fluier fluier
de abia astept sa apara :)

12 7
stefanuka pe 20 martie 2011 10:52
Sper ca l-ai vazut...eu am fost la cinema...si mi-a placut :D
bella_little pe 22 martie 2011 23:19
nu l-am vazut, la mine in oras nu a rulat inca, dar cu prima ocazie o sa ma duc sa il vad, spune-mi macar, are final bun?:D
aayana pe 08 Mai 2011 14:53
Bunicel, bunuț
O poveste cu un subiect la modă: relațiile virtuale. Dacă mai pui și puțin adulter, câteva coincidențe și un cuplu trecut de a doua tinerețe, iese Bună! Ce faci? Comedie pe alocuri, romantic așa și așa, mai degrabă un film nostalgic ce nu crede în capacitatea unui cuplu de a rămâne împreună pentru mult timp. Poate e realitatea dură, de care toți speră să nu fie atinși. Scenele gratuite cu sex adolescentin par introduse special pentru această categorie de public. Știm cu toții că majoritatea românilor nu prea acordă credit filmelor românești iar asta e o capcană isteață și totodată ieftină de face priză. Partea bună e că încearcă să transforme totul într-o poveste cu tâlc, din care tinerii să mai rămână și cu niscai concluzii mature. Oricum, merită văzut pentru că aduce un suflu nou cinema-ului românesc.
9 4
IuliaMona pe 03 Martie 2011 20:19
Este un colaj de emotii si umor
Il voi vedea in aceasta saptamana, mi se pare geniala ideea, imaginea, scenariu , practic intreaga productie.
Este un film foarte bun.

9 11
zetsil pe 23 Februarie 2011 09:09
filmele românești au evoluat foarte mult , în curând vom avea filme mai bune ca ale străinilor , fiți serioși am avut o grămada de nominalizări la filmele noastre și apar din ce în ce mai bune . România prinde aripi
8 9
yellowtime2009 pe 6 martie 2011 16:32
nu neg ca din trailer nu ar parea interesant poate chiar e reusit si nici ca am avea noi romanii filme bune.dar sa fim seriosi nu numai ca nu o sa intrecem filmele straine dar nici nu o sa ajunga ele la acelasi nivel.
cezarika21 pe 27 Martie 2013 09:09
Iubire şi Internet
Un film simpatic despre un subiect la modă: relaţiile sentimentale stabilite cu ajutorul Internetului. Filmul merge, are ritm, umor, imagini frumoase şi replici savuroase. Nuditatea nu pare deloc vulgară. Totuşi există şi unele minusuri.

Deşi s-a vrut să fie o alternativă la filmele din Noul val românesc cu „problematici mizere și sufocante", acest film are un stil de reclamă şi pare pe alocuri lipsit de viață, personajele părând a fi artificiale. În plus, unele interpretări par stângace. Replică rapel: "Vecina credea că tu eşti un mare armăsar, pe când tu erai doar un mare căcănar". Merge urmărit, dar atenţie la copii, să nu fie prin preajmă.

7 2
latearazvan pe 29 Aprilie 2011 01:12
Diferit dar Exceptional ! ptr "made in romania"
Imi place . Cred ca o sa le mai dau o sansa romanilor .

Mesaj ptr pitbull . intotdeauna m plictisesti

7 6
vincentvangogh pe 04 Martie 2011 23:36
ceva light de primavara
O comedie romantica cum rar mai fac romanii despre povestea unui cuplu ajunsi sa constate dupa zeci de ani de casnicie ca nu mai au nimic in comun.Isi gasesc refugiul intr-o iubire virtuala gasita intamplator pe Chat.Surpriza apare cand descopera cine era persoan...a necunoscuta din spatele chat-ului.

O comedie romaneasca frumoasa si umana despre dragoste(nu intamplator sotia citeste la inceputul filmului fragmente din Dragostea in timpul holerei) si ce fantasme mai raman din ea dupa zeci de ani de convietuire in comun.

De vazut!

6 5
psihologu pe 04 Aprilie 2011 19:34
De exceptie...
. Buna! Ce faci? este o comedie romantica, o productieromaneasca, in regia lui Alexandru Maftei si cu un scenariu realizat de Lia Bugnar. Va recomand sa mergeti degraba la cinematograf sa il vedeti pentru ca este cu totul altceva decat se asteapta, de obicei, de la un film romanesc. Nimic trist, nimic comunist, un subiect actual.
Veti vedea o spalatorie in care personajul Gabriela isi desfasoara activitatea. Aceasta spalatorie se afla in zona George Vraca, asta daca veti avea curiozitatea sa va plimbati prin zona in care au avut loc filmarile. In ceea ce priveste scenariul, el a pornit de la o poveste reala pe care regiozorul Alexandru Maftei a gasit-o in paginile ziarului Dilema Veche.

6 6
rolandMIHAI pe 06 Martie 2011 00:09
ma dau cu barca pe uscat.......siiiiiiiiiiiiiiiiii muuuuuuuultteeee caraacteeeeereeeeee
5 8
ioana_c pe 26 Februarie 2011 17:33
Merita vazut
Filmul foloseste clisee tipice comediilor romantice americane, dar cu personaje tipic romanesti, de actualitate. E inspirat dintr-un caz real si are cateva detalii de viata de familie interesante. E diferit de celelate filme romanesti recent aparute. Il recomand cu caldura; s-ar putea sa schimbe cate ceva in viziunea cinematografica autohtona.
3 1
nox13 pe 17 Septembrie 2011 01:56
mie mi-a placut. e diferit de filmele cu care suntem obisnuiti si abordeaza o tema actuala.
cred ca in film ar trebui sa vedem mai mult decat partile amuzante.

"-Buna! ce faci?"
"-Bine. tu?"
"-Navighez"
"-Esti marinar?"

3 2
sabinalin pe 02 August 2011 22:13
Intelectualul si spalatoreasa
Ce se intampla atunci cand o relatie veche de doua decenii,care s-a soldat cu casatorie si copil, incepe sa scartaie? Cum poate fi depasita plictiseala si rutina? Pana unde poti merge cand vrei sa evadezi simtind ca te sufoci in cuplu? Ce trebuie sa predomine: preocuparea de a te realiza ca persoana sau responsabilitatea fata de celalalt? La aceste intrebari, si la altele legate de ralatiile dintre barbati si femei,incearca sa ne ofere raspunsuri acest film care ne arata ca lucrurile ce par simple sunt,de cele mai multe ori,foarte complicate. Scenariul e punctul forte al filmului chiar daca premisa de la care pleaca e mai mult decat fantezista,o asemenea potrivire fiind posibila unu la un milion... Regizorul Alexandru Maftei are un debut remarcabil in lungmetraj,ramane de vazut daca va confirma pentru ca standardul pe care si l-a impus e deja inalt. Distributia aleasa e inspirata iar… citeşte
3 2
cosminlipsa pe 21 Februarie 2011 21:42
pare bun
in sfarsit un film putin mai bun fata de altele (asa pare din trailer)
stam foarte prost la filme romanesti
oare o comedie interesanta
abia astept sa-l vad

3 8
legolas05 pe 06 Ianuarie 2011 22:58
inca nu dau nota ......dar cred ca acest film va fi unu foarte bun.....din trailer pare fumos
3 8
Crynick pe 19 Martie 2011 17:20
e altceva,dar e foarte bun
o comedie romantica foarte buna.anul trecut nu am avut parte de comedii care sa ne bucure foarte mult.anul asta da;Buna!Ce faci? este un film ce trebuie vazut nu doar de fanii filmelor romanesti.
3 9
nox13 pe 17 septembrie 2011 01:55
nu mi se pare ca este o comedie romantica.
Dan1948 pe 06 Iunie 2011 13:44
Film foarte bun, dacà stim ce e bun...!
Nu am mai vàzut de mult un film românesc asa bun, real, fàrà actori si actrite super-frumosi, fàrà personaje exceptionale în împrejuràri exceptionale, fàrà bàtài, fàrà personaje negative, unde existà o acctiune fàrà sà moarà nimeni, ce poate fi mai frumos ! Personajele principale din film sunt niste români obisnuiti, adevàrati români, care nu au nici un pic de ràutate în ei, au chiar si destulà moralà, dar se lasà dusi un pic de noul val de "modernism" fàrà sà stie unde ajung, vor sà iasà din aceastà monotomie, dar ca "marea majoritate a românilor", nu stiu cum sà facà si ce sà facà, dar, ei, acolo în film, sunt oameni cu bun simt, si....actioneazà în consecintà, iar societatea "actualà modernà" îi face sà ajungà în situatii ridicole vis-a-vis de "bunul lor simt", iar concluzia finalà, dacà cineva vrea sà o înteleagà e cà "nu putem… citeşte
2 5
oNLix pe 26 Februarie 2011 20:33
Tre` sa fie ceva de capul lui din moment ce are nota pe imdb 7.4.
2 5
Vegetarian pe 12 Decembrie 2011 14:23
Este un film potrivit si pt lista : Copii - probleme solutii = adolescent care fumeaza in casa , de fatza cu parintii , care erau nefumatori pana la un moment dat in film .. Probabil povestea vroia sa arate ca parintii se abtin sa fumeze pana cand copii ajung la 17 ani si le fumeaza in nas .
. . Apoi limbaj agresiv , probabil invatat de la scoala , care o determina pe mama sa ii zica unui baiat de 17 ani ca de mult nu a mai primit bataie .
. . . Scoala este obligatorie dar cine este vinovat daca baiatu face sex cu alte minore .. Baiatu risca oricand sa fie arestat , iar parintii vor trebui sa plateasca avocati pt procese etc ...

. . Este un film potrivit si pt lista : Categoria 50 - 60 de ani = filme cu actori in rol principal intre 50 si 60 de ani = un pianist roman care avea concerte in SUA etc , la concerte de muzica simfonica , ajunge om care sa dea pagina… citeşte

2 6
Vegetarian pe 15 februarie 2016 03:30
Daca va fi sa simti foame , simte foame de iubire . Daca va fi sa inseli , inseala-ti stomacul . Daca va fi sa pierzi , pierde-ti frica . Daca va fi sa furi , fura o sarutare . Daca va fi sa minti , minte in privinta varstei tale . Daca va fi sa te infierbanti , infierbanta-te la soare . Daca va fi sa plangi , plange de bucurie . Daca va fi sa doresti sa fii fericit , doreste-ti in fiecare zi . Dragostea si gelozia pot orice .
Mihai_Moise pe 04 Iunie 2015 18:41
O surpriza placuta
Am ramas placut surprins de delicatetea cu care acest regizor, despre care admit ca nu am prea auzit, a reusit sa transforme un subiect plat, arhivehiculat in cinematografie, in ceva fermecator si amuzant.
Trecand peste partile "hard", menite a atrage si mai mult spectatorul (inclusiv pataniile fiului adolescent), filmul atrage.
Acelasi minus pentru final; n-am idee de unde se inspira regizorii romani insa cred ca unii dintre ei ar putea sa mai lucreze la acest capitol.

1 0
alex_il_fenomeno pe 15 Mai 2012 15:23
un film total neasteptat , si speram sa nu fie decat primul dintr-o serie de pelicule de acest gen de mare succes ! o pelicula atat de comica , de reusita in contrast cu dramele tipice sau cu filmele de comedie pline de un umor sec pe care romanii le-au tot realizat , fara mare succes ! aceasta are de toate : situatii penibile , care fac umorul de situatie , actorii extrem de inspirati in joc , pana si coloana sonora atat de bogata incat crezi ca urmaresti cu totul o alta pelicula ! iar daca subiectul nu este original , macar ne putem mandri cu faptul ca l-am imnbunatatit , pana si acel final este total neasteptat de ceea ce am urmarit in productiile americane ! de urmarit cu incredere , intrucat chiar merita , fiind unic prin momentele sale .
1 0
Miss_Eileen pe 16 Martie 2012 10:57
Lejer, amuzant
"Buna, ce faci?" e o comedioara draguta, moderna, cu o imagine impecabila, despre un subiect cotidian - relatiile virtuale - care devine buclucas atunci cand este trait de un cuplu trecut de prima tinerete si deci un pic depasit de cultura web.

Un film care merita apreciat pentru efortul de a sparge conventiile minimalismului asta superficial care ne-a impanzit cinematografia.

1 0
margott pe 29 Ianuarie 2012 20:59
Idee draguta, umor fin, presarat cu ironie, putin cam strident contrastul dintre naivitatea parintilor si precocitatea fiului, dar sa nu fim chitibusari. Clar, peste multe filme romanesti aparute in ultima vreme.
1 0
edinaa pe 16 Februarie 2013 20:22
O excelenta cronica a vietii de cuplu dupa 20 de ani de casnicie. Iar in paralel, gandurile unui tanar de 17 ani si devenirea lui ca adult. Un film care merita si trebuie vazut.
1 1
Marginal pe 02 Octombrie 2011 18:45
Merita vazut!
O comedie romantica autohtona nu apare prea des. Aceasta este o placuta surpriza, fata de ce ma asteptam sa vad. Dincolo de momente comice, filmul are totusi probleme cu verosimiliatea ...prea American Pie (cauta sa socheze excesiv prin accentul pe sexual) ceea ce face nenatural si superficial firul narativ construit pe drama cuplului casatorit. Probabil ca dolescentii vor aprecia cel mai mult acest film insa cinefilii care au peste 35 ani vor fi nemultumiti de modul cum este abordata drama cuplului. Este un inceput bun pentru o cinematografie slabuta in zona comediei romantica insa sper in aparitia unor filme viitoare de o calitate mai buna.
1 2
FlorinMovieFreak pe 22 Septembrie 2011 09:48
O bijuterie plina de sentimente .. am ras .. am lacrimat .. superba muzica ..

Cheers !

1 4
goldenleaves pe 19 Septembrie 2011 09:24
Mi-a placut mult ingenios realizat umorul bine dozat cu momentele triste...te trece prin multe emotii si te lasa la final cu o intrebare...
1 4
xerses pe 17 Septembrie 2011 18:26
Un film romanesc bun.Mi-am tot codit daca sa-l vad sa nu...L-am vazut si nu regret, pentru ca intr-adevar e diferit fata de filmele romanesti pe care le tot vazusem dupa '89.
1 4
Alico23 pe 27 Iulie 2011 23:19
Mi s-a parut excelent, unul dintre cele mai bune filme romanesti ale ultimilor ani, emotionant, funny, surprinzator, si o idee destul de originala as zice.
1 4
cipri1020 pe 08 Iulie 2011 17:53
un film bunicel, romanesc dar in acelasi timp bunicel. spun ca e romanesc pentru ca are cateva chestii pe care nu le gasesti in orice film american, sau orice alt film. chestia cu "nu mai am credit, cred ca o sa'ti dau un bip" cred ca a fost inventata de romani, toata ziua o aud. in rest un film la care nu ai cum sa te plictisesti, placut ochiului
1 4
poison4you pe 07 Iunie 2011 18:34
De ce nu?
este un film foarte bun...actori fac niste roluri remarcabile ,iar povestea mi se pare cu totul si cu totul geniala.Nimic iesit din comun si totusi sclipitoare actiune.Baiatul cuplului este cel care mentine atmosfera hazlie pe intreg filmul,in timp ce parintii acestuia dau un ton de tristete filmului.Finalul este unul deschis care lasa loc interpretarilor (din punctul meu de vedere exista sansa de o impacare).
1 4
Andru27 pe 15 Aprilie 2011 21:53
mi-a placut foarte mult acest film...imaginea este de o calitate exceptionala iar povestea foarte ok!

Cu toate ca este un film romanesc s-a ridicat unpic peste asteptarile mele!

Vroiam sa vad un film romanesc BUN! si azi am mers la cinema :)

1 4
rotaruandrei pe 28 Martie 2011 11:07
Coloana sonora
Super film! Stie cineva cine interpreteaza muzica din film? Mersi
1 5
Buna! Ce faci? – Bine! Pa! | Raluk.ro - Review-uri de filme, cafenele, ceainarii si restaurante din Bucuresti
[...] vorba ca Buna! Ce faci? e o comedie comerciala romaneasca foarte buna. Astea-s lucruri pe care nu le prea auzi. Asa ca m-am [...] citeşte
1 5
GabrielaSirbu pe 20 Martie 2011 14:54
Desi cei doi protagonisti nu sunt nici Tom Hanks si nici Meg Ryan(You've got mail), "Buna! Ce faci?" este un film agreabil care are poveste, personaje, muzica de film(bravos), imagine buna, SONOR de asemenea BUN=7 stelute
1 5
sabinalin pe 24 martie 2011 20:16
E bine ca in cinematografia romaneasca se mai face si altceva decat "Aurora", chiar daca filmul lui Puiu mi-a placut foarte mult. E loc pentru drame dar trebuie sa fie loc si pentru comedii bune.
sabinalin pe 2 august 2011 22:16
L-am vazut si eu,i-am dat 9...
SAre pe 26 Martie 2011 08:52
cel mai bun film roamanesc,deoarece imdbul i-a dat 7,4
1 6
mirceathekid pe 21 Ianuarie 2024 22:04
Un film incredibil de bun actorii, regia, scenariul, decorurile, nota 10, scena cu rusoaica e bestială, păcat de scenele porno in care teoretic e implicat un minor care murdăresc această capodoperă, nu știu cum de am dat de el tocmai acum, finalul lasă loc de interpretări dar cred că a fost unul fericit...
0 0
user-6185cba91657e pe 06 Noiembrie 2021 02:35
Interesant. Mi-ar fi placut un alt final,în rest a fost ok.
0 0
AdriAdrianna98 pe 12 Aprilie 2021 09:31
Mi-au plăcut :
- imaginea
- sunetul, coloana sonoră
- ideea de plecare
- interpretarea actorilor
- modul frumos de prezentarea a conversațiilor pe chat (replici însoțite de cadre cu plimbări și muzică frumoasă)
Nu mi-au plăcut :
- fazele inițiale cu băiatul, mult prea vulgare și mi se pare că strică simplitatea elegantă a filmului

0 0
El_KaPpa pe 26 Mai 2020 04:25
6,7/10
O comedie romantica romaneasca cu accente de drama destul de simpla, dar placuta si amuzanta.
S-a luat un subiect care se poate regasi oriunde in lume (monotonia care apare intr-o casnicie si disparitia sentimentelor in timp), s-a piperat cu cateva americanisme si s-a construit un scenariu care face haz de necaz, adaugandu-se niste actori destul de credibili pentru a putea face haz de necazul lor, un montaj de efect si cateva melodii de fundal care sa-ti dea impresia ca sentimentele plutesc in aer, dar nu se aseaza niciunde.
Apreciez faptul ca iese din tiparul filmelor romanesti care cauta realismul legandu-se de vechile probleme sociale si ca stie sa fie si light si smart in acelasi timp.

0 0
Horatiucrisan pe 01 Iulie 2019 23:29
Un film interesant despre singurătatea în cuplu si dorința de a evada din realitatea cotidiană cu ajutorul internetului, deseori înșelător.
0 0
gabi_gal pe 15 Februarie 2016 05:53
sensibil
superb film , actori ff buni , exceptional , subiectul f comun tuturor dar frumos expus , pacat ca povestea se termina cu divort
0 0
Dark_werewolf13 pe 19 August 2015 20:42
Este un film impresionant, mai ales că este făcut de români. Deși a fost un film de dragoste, nu m-am plictisit și chiar am avut momente în care am râs.
0 0
petrica_grigore pe 31 Mai 2015 23:59
Il recomand ca si medicament in terapiile de cuplu pentru cei peste 40 de ani.
0 0
kakamo pe 05 Aprilie 2015 11:19
E ok .. dar cam copiat
Aduce cam mult cu filmul cu Tom Hanks si Meg Ryan. Chiar si faza cu intalnirea lor. Inteleg ca e greu sa vii cu ceva nou...Bine, baietasul cu orgiile lui sunt un lucru nou, totusi cam exagerat...Per total dragutz film ! nota 7
0 0
RememberMe pe 11 Martie 2015 02:11
Ceva diferit
Un film destul de bun,e diferit fata de celelalte filme romanesti,mi-a placut povestea a fost amuzanta.....
0 0
Go1 2

Spune-ţi părerea despre

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

jinglebells