Broken Lance

(1954)

Lancea ruptă

Poster Broken Lance Postere Broken Lance

Sinopsis Broken Lance

Matt Devereaux deține o fabrică de topit cupru, care însă poluează apa și solul din împrejurimi mult peste limită admisă. Matt se hotărăște să-și împartă proprietatea fiilor lui și să se retragă. Deși credea că astfel va scăpa, Matt va realiza că problemele fiilor sunt acum și problemele lui și că până la urmă tot va trebui să plătească pentru faptele din trecut.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.9
Un premiu şi o nominalizare Oscar, un premiu Globul de Aur
Vezi toate premiile
Spencer Tracy Spencer Tracy Matt Devereaux Robert Wagner Robert Wagner Joe Devereaux Katy Jurado Katy Jurado Señora Devereaux
Richard Widmark Richard Widmark Ben Devereaux Hugh O'Brian Hugh O'Brian Mike Devereaux Jean Peters Jean Peters Barbara
Earl Holliman Earl Holliman Denny Devereaux Roy Jenson Roy Jenson aprod E.G. Marshall E.G. Marshall Horace - guvernatorul
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Twentieth Century Fox Film Corporation

Tip Ecran

normal

Țara

SUA

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
CHRISTY38 pe 10 Martie 2013 16:23
Broken Lance sau Lancea Rupta, cu acest titlu a fost difuzat acest splendid film western in Romania. Este cat se poate de logic faptul ca filmul a obtinut si Marele Premiu si Nominalizare la Oscar precum si Globui de Aur, acestea reprezentand doar o parte a recunoasterii valorii si a calitatilor lui incontestabile. Povestea si drama prin care trece familia lui Matt Devereaux interpretat cu atata stralucire de marele si regretatul actor Spencer Tracy, sunt reliefate cu multa maiestrie de regizorul Edward Dmytryk. Filmul merita revazut si chiar achizitionat. Fac o ultima mentiune, nu stiu cat de importanta vi s-ar parea. Voi fi total satisfacut in ziua cand voi termina de adaptat si subtitrarea pe care o detin impreuna cu filmul. Calificativ maxim fara ezitari.
15 2
cosmin742000 pe 06 Septembrie 2012 13:11
Un western foarte bun , cum se faceau odata si azi nu se mai fac.
12 4
eduard_stratan pe 13 noiembrie 2021 23:55
Cosmine ce bine că te-au blocat pe acest site! Apoi în 2018 te-ai întrupat în blackmore si ai mai bântuit site-ul încă vreo 2 ani până te-au blocat din nou!
Paulston pe 07 Septembrie 2012 17:29
BROKEN ... FAMILY ... !
SPENCER TRACY , ca de obicei , este impresionant şi in acest film . ROBERT WAGNER face deasemenea un rol mare . Peste 2 ani cei doi vor realiza superbul ,,THE MOUNTAIN ,, !
11 0
cosmin_kedii pe 21 Aprilie 2013 15:23
Distributia este minunata (Spencer Tracy, Richard Widmark, Robert Wagner sau Katy Jurado) în această poveste foarte puternica, care este în primul rând o drama de familie.
5 2

Spune-ţi părerea despre Broken Lance

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Broken Lance
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells