Boy Toy

(2011)

Boy Toy

Poster Boy Toy Postere Boy Toy

Sinopsis Boy Toy

Jake este un model înzestrat însă fără succes ce găsește o nouă slujbă profitabilă ca escortă pentru femei de o anumită vârstă. Imediat ce se îmbogățește, el o cunoaște pe Norah, o superbă instructoare de yoga. Cum succesul lui Jake crește, acesta va ajunge curand la o răscruce ce va schimba totul.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: SuperGirl
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 4.0

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
latearazvan pe 02 Noiembrie 2011 23:10
CEl mai prosti actori ever :))
Dca asta e un film bun :)) , Chiar de 6 stele cum spune tipul de mai jos .((( nu ai multi neuroni ....brooo :) :D
/////// Doar chinezoaiaca aia ce le mai avea in rest sunt pamant /planton/gutui/ sorcove / tufe .... nu merita nici macar 2 stele . ////> pe langa asta scenariu era prea copiat prea previzibil / nimic nou / , alta copie proasta .. Nota mea (minus 2 )

4 1
alin1234 pe 22 ianuarie 2012 02:51
:) macar a, recunoscut... cum i am zis si lui qube86..iti stric tie firma? doi: nu ai vazut destule filme bro' exista porcarii in adevaratul sens al cuvantului...saracia asta daca o comparam cu capodopede este de 2 da! dar eu am si altele MUULTTT mai proaste la activ si asta pe langa ele e notabil asa porcarie cum e. Sti aia?: cel mai prost dintre destepti SAU cel mai destept intre prosti ? Sariti repede la neuronii mei obositi\..am si eu o varsta. :)
Olivia0306 pe 09 Noiembrie 2011 19:47
pierdere de timp
Pentru curiosi recomand trailer-ul (1:37 ) si poti bifa ca e un film vazut.
Totusi pentru a putea cataloga filmele bune, trebuie sa avem la activ si filme "proaste" :)

2 0
grig33 pe 03 Noiembrie 2011 20:28
DEZASTRU
Doamne ce pierdere de timp cu filmul asta, cred ca am vazut filmul in max. 30min.
2 0
alin1234 pe 02 Noiembrie 2011 01:34
clasic..nu am titlu
in speranta ca mai am ceva neuroni si nu m am dobitocit...am vazut filmul azi..de ce aici nu pote fi bifat ca nota si ca vazut sau favorit sau eu stiu ce...pt curiozitatea mea////...in rest filmul este ...bunicel..oarecum
1 1
Qube86 pe 21 ianuarie 2012 22:27
Nu prea esti sanatos...fara suparare...
Qube86 pe 19 martie 2012 05:48
Din opinia ta, am inteles ca ai agreat filmul...La momentul in care am postat mesajul eram foarte nervos ca mi-am luat o noua ''teapa'' uitandu-ma la o noua porcarie monumentala...si nu intelegeam cum cineva poate spune ca i s-a parut ''bunicel..oarecum''...Greseala a fost a mea pentru ca am incalcat (involuntar) dreptul altei persoane de a-si exprima parerea in legatura cu o pelicula (fie ea buna sau rea)...Nici eu nu inteleg de ce uneori primesc critici destul de dure pentru simplul fapt ca mi-am exprimat parerea personala si sincera in legatura cu un film...Nu sunt atat de mandru sau inconstient incat sa nu recunosc cand gresesc...Imi cer scuze pentru jignirea/ofensa adusa si sper sa poti intelege ca nu am facut-o cu rea intentie...A fost un moment de slabiciune de care nu vreau sa-mi aduc aminte...Apreciez raspunsul tau destul de echilibrat si de decent care nu a inclus cuvinte de ocara desi poate ca as fi meritat...Nu esti ceea ce pari la o prima vedere si de aceea, in momentul asta, eu sunt cel care trebuie sa-si plece capul...Iti urez sanatate...Ai grija de tine...
Qube86 pe 21 Ianuarie 2012 22:26
Pur si simplu dezgustator, oribil, praf...etc. Chiar nu merita pierderea de timp...
0 1

Spune-ţi părerea despre Boy Toy

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi comedie
jinglebells