Boy

(2010)

Boy

Poster Boy Postere Boy

Sinopsis Boy

Mai mult
Boy

Este 1984 și Michael Jackson este idolul suprem în golful Waihau, Noua Zeelandă. Aici îl cunoaștem pe Boy, un băiețel în vârstă de 11 ani care locuiește într-o fermă alături de bunică, o capră și frățiorul lui, Rocky (care crede ca deține puteri magice). Imediat după ce bunica lui pleacă pentru o săptămână, tatăl lui Boy, Alamein, apare din senin. Considerându-și tatăl un erou cât a lipsit, Boy e nevoit să înfrunte versiunea reală a tatălui, un pierde-vară incompetent…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: rozbonbon
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.5

Caseta tehnică

Produs de

New Zealand Film Commission

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Transmission

Site oficial

Boy

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
nemotoujours pe 25 August 2011 15:22
SE POATE SI LA ALTII
DEOSEBIT DE FRUMOS FILMAT SI JUCAT.UN SUBIECT SIMPLU DAR INCREDIBIL DE COMPLEX.SI MAI ALES COMBINATIA DE CULTURA OCCIDENTALA APLICATA PE TRADITII SI CULTURA MAORI.COPII SUNT CEI MAI BUNI ACTORI IN ACEST FILM SI IMPRESIONEAZA PRIN INOCENTA SI MATURITATEA FORTATA DE CARE DAU DOVADA.ESTE UNUL DINTRE CELE MAI BUNE FILME APARUTE IN ULTIMA VREME.
2 0
margott pe 12 Mai 2013 18:34
Am mai vazut filme care pun pe tapet relatia parinte-copil, atat comedii, cat si drame. Filmul de fata prezinta avantajul de a imbina perfect ambele genuri, tratand un subiect serios intr-o maniera nostima dar tandra, proprie unui copil de 11 ani. Un copil cu o imaginatie debordanta, ce nu se lasa descurajat de faptul ca tatal, care a intrat recent in viata lui, se dovedeste altfel decat imaginea pe care si-a plasmuit-o el in minte. Ce il poate interesa pe un copil de 11 ani ? Michael Jackson, colega de scoala si un tata pe care nu-l cunoaste si caruia, in absenta acestuia, i-a atribuit cu generozitate numai calitati. Pana cand isi face simtita prezenta bariera care desparte realitatea de lumea imaginatiei - primul pas spre maturizare.
0 0
Ammelie pe 02 Aprilie 2012 11:00
Boy (2010)
Un film bun, bine facut si care reuseste sa transmita emotii veritabile. Filmul te fixeaza la granita dintr maturitate si copilarie si emotioneaza prin inocenta si sensibilitatea copiilor. Mi-a amintit putin de Son of Rambow. 7/10
0 0
bitmar03 pe 22 Februarie 2012 23:48
Merita vazut
Total de acord cu cele spuse aici de =nemotoujours= si as mai adauga ca melodia de final (impreuna cu dansul) este de-a dreptul SUPERBA !
(nu stiu de ce actiunea filmului, actorii si melodia de final ma duc cu gandul la filmul "slumdog millionaire")
http://www.youtube.com/watch?v=xy24LDufgs4&feature=g-like&context=G2ec2c26ALTz2lUwA3AA

0 0
xerses pe 27 August 2011 11:40
Filmul nu m-a impresionat prea mult.Nici nu am avut asteptari prea mari.
0 3

Spune-ţi părerea despre Boy

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
jinglebells