Bottle Rocket

(1996)

Pungași la drumul mare

Poster Bottle Rocket Postere Bottle Rocket

Sinopsis Bottle Rocket

Mai mult
Bottle Rocket

Abia ieșiți din adolescență, trei tineri trăiesc la limită. Ei formează o bandă de spărgători și în cele din urmă, unul dintre ei, cel mai necumpătat, ajunge în spatele gratiilor.
Abia eliberat dintr-un spital psihiatric unde a fost internat în urma unei căderi nervoase, Anthony se alătură prietenului său Dignan (care pare cu mult mai puțin sănătos decât Anthony). Dignan a pus la cale un plan pentru o lovitură care se pare că îl privește oarecum și pe fostul lui șef, legendarul domn Henry. Cu…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.9

Caseta tehnică

Produs de

Columbia Pictures Corporation

Distribuitorul international

Columbia Pictures

Țara

SUA

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
zeno.marin pe 22 Decembrie 2014 23:48
Funny
Poate i-am dat un puncticel in plus, dar m-am amuzat. Asa ca merita macar atata generozitate. Si nu numai atat. Merita chiar vazut!...

O comedioara usurica, relaxanta, in care scenariul e ingenios si actorii in rol. Scenele sunt reusite iar dialogurile sunt amuzante, umorul fiind dat in principal de contrastul multicolor intre psihanaliza intrucatva profunda si infantilismul protagonistilor (unde Owen Wilson ieste in evidenta cel mai mult, in mod asemanator cu Zoolander unde intalnim oarecum acelasi stil). Ce mai, departe de a fi o capodopera elaborata sau macar o comedie memorabila, e un filmulet simpatic si care ar trebui pastrat in colectia de comedioare.

2 0
Vegetarian pe 07 Ianuarie 2012 04:26
Sa fugi de lege nu e o calatorie de placere . Dar daca stai in cea mai frumoasa camera din motel si ai parte de femei frumoase , infractiunile merita .
1 1
CANTALUP pe 28 mai 2012 01:23
Daca batranetea ar putea si tineretea ar sti !? Prieten adevarat este cel care te sfatuieste de bine, nu acel care îti lauda nebuniile .
XShadowX pe 06 Martie 2015 17:16
Bun filmul
Este un film foarte bun pentru vremea lui cu niste actori buni, talentati si acum celebri ( Doamne ce tineri erau mai ales Luke Wilson ;) , o comedie usoara cu un scenariu bine structurat si niste scene de tinut minte , Owen Wilson joaca bine de asemenea , un MUST SEE !
0 1
Rau pe 05 Decembrie 2009 07:56
Super
foarte fain filmu... :D
Am sa ma uit neaparat la el !!

0 5

Spune-ţi părerea despre Bottle Rocket

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Bottle Rocket
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells