Borgia

(2011) - Serial TV

Familia Borgia

Poster Borgia Postere Borgia

Sinopsis Borgia

Mai mult
Borgia

A fost epoca lui Da Vinci și Michelangelo, o epocă a creativității luminate și a unor inegalabile realizări intelectuale. Dar a fost de asemenea epoca lui Machiavelli, nelegiuiri exagerate, războaie neîncetate și depravări cumplite. În inima ordinii sociale se afla Vaticanul, arbitrul conflictelor dintre acele regate și imperii. Iar în centrul Vaticanului se afla un om a cărui dorință de putere îl va împinge să caute prețul suprem, Scaunul Sfântului Petru. A fost un om al cărui nume va deveni sinonim cu…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.7
John Doman John Doman Rodrigo Borgia Mark Ryder Mark Ryder Cesare Borgia Isolda Dychauk Isolda Dychauk Lucrezia Borgia
Diarmuid Noyes Diarmuid Noyes Alessandro Farnese Marta Gastini Marta Gastini Giulia Farnese Mădălina Ghenea Mădălina Ghenea Dorotea Malatesta
Miriam Stein Miriam Stein Andrea Sawatzki Andrea Sawatzki Adriana De Mila Lucy Boynton Lucy Boynton
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

EOS Entertainment

Distribuitorul international

Netflix

Țara

Franta, Germania

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
florin_torcea pe 07 Februarie 2014 23:11
Un film ce incearca sa aduca in atentia noastra o noua imagine, cumva mai diferita de cea cvasi-cunoscuta, a familei Borgia.Mie imi pare ca reuseste, cu toate derapajele ce tulbura intr-un mod nu foarte deranjant adevarul istoric, si cronologia evenimentelor.Totodata, consider ca e mult, chiar mult de tot de peste productia "The Borgias", in cam toate privintele.Absolut fascinant destinul acesti familii.Merita vazut.
2 0
Birlad pe 10 Septembrie 2018 14:04
Nu inteleg daca s/a terminat difuzarea serialului sau doar urmeaza un nou sezon. Ora de difuzare s/a mutat la 1,50, ora imposibila, "asigurandu/se" astfel neurmarirea serialului. Cine sta treaz la aceasta ora ?
In schimb ne sufocati cu Detectivul Mourdok si cazurile d/rei Ficher. Filme pentru adolescenti.
Nu reusesc sa inteleg cum s/a organizat grila !

1 0
sigalia pe 13 Noiembrie 2020 18:49
...della Rovere, Giovanni Malatesta, Giulia Farnese, Vannozza Cattanei, LUCRETIA si desigur CEEEESARE( si cu ce accent!): seria asta e muzica pura.
Cesare Borgia e superstarul povestii, un personaj la granita dintre nebunie si geniu, si cat de recunoscatori suntem pentru doza de adictie din context.
LUCRETIA este idealizata, dar si asta ne place, poate pentru ca rolul ei vine cu tusa de gingasie si gratie necesara echilibrului.
Pe ansamblu, serialul isi face treaba bine: decoruri incantatoare, personaje vii, stralucitoare, intriga si suspans, coloratura sonora, atmosfera.
Dar cel mai important ramane faptul ca trezeste spectatorului curiozitatea de a trece de la entertaiment la documentarea adevarului istoric.

0 0

Spune-ţi părerea despre Borgia

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Borgia
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells