Booksmart

(2019)

Booksmart - Examen de (i)maturitate

Poster Booksmart Postere Booksmart

Sinopsis Booksmart

Booksmart

În ajunul absolvirii liceului, două eleve eminente și foarte bune prietene își dau seama că ar fi trebuit să învețe mai puțin și să petreacă mai mult. Hotărâte să nu fie mai prejos decât colegii lor, fetele încearcă să facă patru ani de distracție într-o singură noapte.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Caseta tehnică

Produs de

Annapurna Pictures

Distribuitorul international

Annapurna Pictures

Distribuit in Romania de

Forum Film România

Țara

SUA

Box office Booksmart

Weekend premieră (20.05.2019)
  • Loc 6
  • Spectatori 1
  • Încasări (RON) 63.795,00
Total
  • Spectatori 7
  • Încasări (RON) 185.055,00
  • Încasări (USD) 43.655,05

Părerea criticului

Gloria pe 03 Iunie 2019 00:54
Un buddy film cu două adolescente, colege de liceu, drept protagoniste. Cele două se completează reciproc iar ceea ce te atrage chiar de la începutul acestui mic film independent este cât de frumoasă este relația dintre ele, ce frumos interacționează cele două prietene.

Filmul mi-a amintit de anii de liceu și de colega de bancă, de modul în care ne-am format una pe alta în școală, de modul în care ne-am stimulat intelectual și susținut. Actrițele Beanie Fedstein și Kaitlyn Dever, aflate la primul rol, construiesc o relație credibillă între personajele lor. Booksmart este un fel de road movie în care protagonistele - mai mereu în mișcare - caută locul unde se desfășoară ceea ce ele cred că e cea mai tare petrecere de absolvire a liceului din oraș. A doua zi urmează festivitatea de terminare a liceului iar noaptea trebuie să fie de pomină,… citeşte

3 2

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
eedy pe 26 Iunie 2019 19:16
De mirare ca,printre mizeriile care ruleaza acum in cinematografe(Godzilla,John Wick 3,Dark Phoenix si alte gunoaie) a reusit sa isi faca loc si aceasta mica bijuterie,acest film exceptional cum din pacate Hollywood-ul face din ce in ce mai rar in ultima vreme... Vizionati-l,oameni buni,e minunat,nu va luati dupa comentariile celor doi-trei habarnisti de pe aici...
5 8
camichu pe 14 Noiembrie 2019 22:57
Funny and smart
In sfarsit un film cu adolescenti pentru smart people. Exclus manelistilor
3 3
mihai_chindris pe 01 Septembrie 2019 22:51
facebook
E foarte amuzant. Deloc plictisitor. Chiar se merita sa il vezi. Il recomand!
3 5
FunnyX pe 29 Mai 2019 01:24
De evitat
M-am decis sa intru la acest film pacalit fiind de nota mare de pe imdb. Mare mare tzeapa. Am iesit din sala la jumatatea filmului. Si acum ma intreb cum de-am rezistat jumatate de film?? :)))
Tot am asteptat poate poate isi da drumul, dar nope, nici o sansa!

3 9
radutomaa pe 27 Mai 2019 23:37
Foarte prost.
Nu mergeti ???? ???? ????
............

3 11
Tettyo pe 04 Iunie 2019 06:59
Bombastic ca iadul, prost ca naiba, "Booksmart" este un film turbulent de maturitate care moștenește mult agresiv din istoria comediei americance din "Colegiul Ridgemont" la "Eighth Grade". Dar nu mă gândesc că are un impact eviscerat așa criticii americani spun, pentru că viața mea în școala în Japonia este diferită din una în America în mod stratosferic. Este vina mea, dar se simte ca un film gata făcute.
2 6
mihai2407 pe 09 Septembrie 2019 01:18
nimic inteeesant
un film foarte prost cu o grasana indragostita de unul din scoala, iar cealalta de o skate-ra,se gandesc ele ca la sfarsit de an sa devina deodata populare.
Personal mie imi plac filmele cu studenti,adolescenti,horror comedie etc, dar pasta e un cacat de film care mi-a pierdut timpul de pomana

2 8
boghiu_andrei pe 20 Decembrie 2019 00:45
Malala și Ling Ling: O avalanșă de penibil
Nu prea fac eu recenzii la filme slabe, dar ar trebui să o fac mai des, cazul de față e un exemplu. Trebuie să scriu și despre unele încercări eșuate.
Filmul Oliviei Wilde, filmul ei de debut în regie, "Booksmart" ..."Bookstupid" suna mai ok.
E cel mai cringe film pe care l-am văzut în ultima vreme.

Din prima scenă mi-am dat o palma peste față.. Nu poti să tratezi atât de caricatural subiectul ăsta, nu ai cum. În ce lume există persoane ca adolescenții văzuți în acest film? Parcă erau niște copii care joacă/imită/se prostesc, dar nu se întâmpla asta, totul era normal. Ne arată că așa se comportă tinerii, așa este văzut comportamentul adolescenților, comportamentul fetelor. Parcă mă uitam la o parodie, una făcută de niște copii de liceu. De ce nu e trecut și la categoria SF? Atât de exagerat, ireal și penibil e. Glumele… citeşte

1 2
xerses pe 07 Septembrie 2019 05:49
Cred ca este deja prea mult aceasta abordare a dorintei de a iesi in evidenta la final de liceu.
1 2
Dragos.87 pe 21 Mai 2020 18:49
Filmul are un scenariu ofertant insa modul in care este pus in practica,lasa de dorit...Multe faze si dialoguri aiurea si fara sens fac ca filmul sa fie penibil rau..De vazut cu gasca pentru o distractie mai mare,in rest nu!
0 0
user-5ae4f2b0b4521 pe 05 Mai 2020 21:45
Jalnic, pierdere de timp, nu merită nici nota 1!!
0 2

Spune-ţi părerea despre Booksmart

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi comedie
Liste cu Booksmart
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells