Bonjour tristesse

(1958)

Bună ziua, tristețe

Poster Bonjour tristesse Postere Bonjour tristesse

Sinopsis Bonjour tristesse

Cecile este o adolescentă răsfăţată şi ignorantă care duce o viaţă îndestulată şi fără de griji alături de tatăl ei, un playboy plin de bani şi la fel de ignorant ca şi odrasla lui. Când în peisaj apare Anne, o veche pasiune a lui Raymond, Cecile începe să se înece în gelozie, temându-se pentru viaţa pe care ar duce-o dacă tatăl ei ar lua-o de soţie.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.9

Caseta tehnică

AKA

  • Bonjour Tristesse

Produs de

Wheel Productions

Tip Ecran

wide

Distribuitorul international

Columbia Pictures

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
cezarika21 pe 05 Aprilie 2016 22:59
Tristețea produsă de conștientizarea propriilor greșeli
Construit într-un mod nelinear și prin alternarea secvențelor color cu cele alb-negru, ”Bonjour tristesse” (ecranizare a romanului omonim publicat în 1954 de Françoise Sagan) încearcă să reconstituie din cioburi imaginea unei tragedii ce a afectat o familie franceză din lumea bună. Playboy-ul Raymond (David Niven) și fiica sa, adolescenta Cécile (Jean Seberg), duc o viață boemă și lipsită de griji, petrecându-și timpul liber în cluburi de noapte, cazinouri și pe Riviera Franceză. Sosirea în vizită a creatoarei de modă Anna Larsen (Deborah Kerr) tulbură liniștea familiei, producând fetei accese de gelozie ce conduc la un final trist.

Filmul lui Otto Preminger este calofil și prea fragmentat pentru a înfățișa întâmplările la adevărata lor dimensiune, dar sondează inspirat profunzimile sufletești ale personajelor. Combinația… citeşte

6 3
cosmin742000 pe 29 Aprilie 2013 02:05
O ecranizare buna a celebrului roman al lui Francoise Sagan
4 2
eduard_stratan pe 10 noiembrie 2021 17:57
Cosmine ce bine că te-au blocat pe acest site! Apoi în 2018 te-ai întrupat în blackmore si ai mai bântuit site-ul încă vreo 2 ani până te-au blocat din nou!
cosmin_kedii pe 10 August 2013 09:23
Un film bun Adaptat din romanul lui Françoise Sagan
1 2
Iulidesprefilme pe 02 Aprilie 2013 17:04
O peliculă care pune în lumină tinereţea şi stilul de joc al actriţei Jean Seberg, pe lângă consacraţii Deborah Kerr şi David Niven...
1 2
lili22 pe 27 Ianuarie 2021 11:26
Sfarsitul salveaza oarecum filmul, pare passe, au trecut niste ani de cand a fost facut si nu poti face abstractie de asta.
0 2

Spune-ţi părerea despre Bonjour tristesse

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
Liste cu Bonjour tristesse
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells