Bigfoot

(2012)

Bigfoot

Poster Bigfoot Poster Bigfoot

Sinopsis Bigfoot

Mai mult
Bigfoot

Un mic orăsel începe să fie terorizat de către un monstru masiv, blănos, fioros și pus pe picior de război cu oamenii, celebrul Bigfoot. Însă acesta nu apare așa cum îl știm noi, ci sub forma unui monstru masiv capabil de lucruri teribile. Walt este un iubitor de animale care încearcă să le explice locuitorilor din orășel că toate aceste atacuri sunt din vina lor, deoarece îi invadeaza teritoriul, iar Al este un rasist violent, care urăște animalele și, pentru că vrea cu orice…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: radu3455
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 2.5
Danny Bonaduce Danny Bonaduce Harley Anderson Barry Williams Barry Williams Simon Quint Bruce Davison Bruce Davison Sheriff Walt Henderson
Sherilyn Fenn Sherilyn Fenn Sheriff Becky Alvarez
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
cezarika21 pe 07 Octombrie 2013 18:02
Ridicol şi neinteresant
În ultima sută de ani au fost realizate mai multe filme cu gorile gigantice, cele mai cunoscute avându-i ca protagonişti pe King Kong, Bigfoot şi Gorila Joe. Acest film nu aduce însă nimic nou, ci aceleaşi clişee uzate, combinate aici cu un scenariu mediocru şi fără miez, acţiune previzibilă, efecte speciale realizate de amatori, interpretări lipsite de sentimente, replici ridicole şi un final de-a dreptul tâmpit. În concluzie, acest film nu merită nicio atenţie.
4 1
Vegetarian pe 05 Mai 2013 13:28
Padurile sunt locuri periculoase pt cei care traverseaza , locuiesc sau zboara pe deasupra padurilor = In filmu asta vanatori cu pusti , mitraliere etc , disperati sa nu fie ucisi de un animal salbatic , trag in tot ce misca , ucigand alti vanatori .

Un vanator de trofee se lauda in filmu asta ca ar fi primit 2 mil $ pt un trofeu ..

Celebrul star rock Alice Cooper e unul dintre chipurile familiare din acest film cu monştri, în care legendara creatură a munţilor se dezlănţuie. Acest sinopsis a fost respins .

A fost difuzat duminica 5 mai 2013 in ziua de pasti la Universal Channel .

Filmul acesta a fost difuzat online la National tv in 9 feb 2014 ora 22 = film pt cei de peste 15 ani . Putine filme sunt oferite de televiziuni , pe net gratis .

3 2
Razboaiele nu hotaresc cine are dreptate , ci cine ramane in viata .
Ciprian_2007_tl pe 04 Martie 2014 10:24
Naspa rau de tot ! Nu merita sa-ti pierzi timpul cu un asa film !
2 0

Spune-ţi părerea despre Bigfoot

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells