Bellflower

(2011)

Bellflower

Poster Bellflower Postere Bellflower

Sinopsis Bellflower

Mai mult

Cei mai buni prieteni Woodrow și Aiden isi petrec timpul liber construind mașini de tip muscle cars cu aruncătoare de flăcări inspirate din MAD MAX pentru a se pregăti de apocalipsă. Dar când Woodrow întâlnește o tânără șarmantă de care se indrăgostește cu putere, el și Aiden se integrează rapid într-un nou grup de prieteni, într-o călătorie ce îmbină dragostea cu ura, tradarea, infidelitatea, violența extremă mai devastatoare și mai de temut decât oricare dintre fanteziile…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: trailero
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.3

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Chambord pe 21 Ianuarie 2012 15:58
Craziest shit I've seen since Rubber. Evan Glodell e un baietas maserias care dandu-si seama ca nimeni din industrie n-are de gand sa-i dea vreo sansa, se apuca sa mestereasca singurel un film la care e om-orchestra: regizor, scenarist, actor principal, producator, monteur. Isi strange la un loc fanteziile si trusa de unelte si construieste un film in care isi distribuie ca eroi produsele fizice ale pasiunilor lui, coborate parca din versiuni nedifuzate de Mad Max, Pimp My Ride si Brainiac: un aruncator de flacari si 2 masini tunate pentru Post-Apocaliptic: the flame spitting Medusa / the whiskey pumping Speed Biscuit ("it's like a James Bond car for drunks" va zice un personaj la un moment dat). Dar device-urile din fata camerei nu sunt singurele "genuine inovations" pe care Glodell le scoate la inaintare. Filmul are un look aparte, cand videogamish, cand vintage, cand focalizand doar o… citeşte
5 0
nicone27 pe 09 Februarie 2012 05:15
Genial!!!!!!!
Pot zice ca mananc filme pe paine dar pana acum nu am mai vazut asa ceva. M-am simtit de parca am facut un tur prin filmele lui Linch si ale lui Tarnatino la un momnet dat,dar transpuse in alta forma o forma ba mai grindhousish ba mai madd ceva surprinzator a fost prima oara in viata cand mi-am zis de unde pot cumpara 10 dvd-uri cu filmul asta sa le inpart pe la prieteni merita avut in original.Multumesc . Evan Glodell multumesc Bellflower.
4 0
Crinnah pe 26 februarie 2012 11:13
pe la jumatatea filmului incepusem sa ma intreb la ce naibii ma uit, dar apoi povestea a inceput sa prinda cu adevarat contur si finalul a fost glorios. Uimitor ce a putut face Glodell cu un buget infim.
Crinnah pe 26 Februarie 2012 11:15
un film bun, cu un look aparte, coloana sonora excelenta. Recomandat fanilor lui Tarantino
2 1
lolozilla pe 16 August 2013 14:54
O poveste dementa care incepe promitator dar continua aiurea.

Imagine foarte proasta, nu distingi nimic. Cred ca ori vroiau sa ascunda calitatea proasta a decorurilor, ori sa strige in gura mare ce buget mic au avut.

Pentru country geeks si adrenaline junkies o merge, dar altfel mai bine vedeti un film adevarat.

Apropo, SPOILER, intrebari retorice legate de poveste. De unde primeau tinerii aia bani? Nu parea sa munceasca nimeni, nu erau intr-un campus, locuiau de capul lor (unii in chirie) fara parinti intr-un orasel-sat. Ce se intamplase cu Courtney si Aiden? Nu erau impreuna? N-au fost deloc impreuna? Sau cand s-au despartit? De ce iesise Woodrow plin de sange dupa scena violului? Ce se intamplase?

0 1
Testicule pe 12 Ianuarie 2013 00:00
$17,000. Nu, serios, asta a fost bugetul filmului.
Wow. Este foarte posibil ca asta sa fie filmul perfect pentru barbati, pentru ca o parte din noi cu siguranta a fost acolo. Fight Club s-a apropiat foarte mult, da' filmu' asta l-a detronat. Toate fanteziile care ti-ar putea trece prin cap, ca barbat (exceptand cazurile de psihopatie), sunt in filmul asta. Un film realist si emotional, din punctul de vedere a ceea ce vrea sa fie si sa transmita. O coloana sonora ce se potriveste filmului si un "look" perfect pentru ceea ce vrea sa interpreteze. In anumite momente ale filmului chiar poti simti emotiile transmise de film. Bestial. Nu ma asteptam la asa ceva.
0 1
laurentiu84 pe 19 Februarie 2012 03:41
unul dintre cele mai de CCT filme pe care l-am vazut intr-o perioada de vreo 2 ani jumate'
0 5
xerses pe 30 Decembrie 2011 22:59
Nu merita timpul pierdut cu acest film.....Nici macar de curiozitate.
0 6

Spune-ţi părerea despre Bellflower

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells