Before We Go

(2014)

Înainte de plecare

Poster Before We Go Postere Before We Go

Sinopsis Before We Go

Before We Go

O femeie pierde trenul spre Boston, la asta adăugându-se și faptul că a fost jefuită. Disperată, femeia trebuie să stea în gară pe parcursul nopții până-n ziua următoare, când speră că va putea cumva să ajungă acasă. Un muzician de stradă, văzând-o atât de îndurerată se oferă să-i țină companie. De la mici discuții banale până la cele serioase nu mai e decât un pas, iar cei doi vor afla multe detalii interesante unul despre celălalt, pe parcursul unei nopți care se anunță a fi una lungă.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.8
Se difuzează la TV.
SUPER TV2
Vineri, 03 Mai 23:45

Caseta tehnică

AKA

  • 1:30 Train

Produs de

G4 Productions

Distribuitorul international

RADiUS-TWC

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
0ctavian pe 19 Decembrie 2015 21:45
film bun & actor/regizor promitator
Chris Evans a atras atentia prin filme ca London, Sunshine sau Snowpiercer (cine nu le-a vazut, recomand cu caldura fiecare dintre ele).
Desi a atins apogeul (prin faima si succes/bani) prin rolul Captain America, nu rolul acesta il defineste ca actor. Este mult mai bun decat pare acest "pretty boy" al Hollywood-ului.
Filmul mentionat aici mi-a atras atentia ca regizor. Pentru cine apreciaza filmele simple dar profunde, a carei actiune este definita prin dialoguri bune multumita unui scenariu bun, este neaparat de vazut.
Personal, filmul m-a facut sa reflectez asupra lucrurilor cu adevarat impoprtante in viata, si de asemenea m-a facut sa apreciez o plimbare noaptea prin oras.
O sa il revad curand cu placere.

7 2
omucuvaloare pe 11 Ianuarie 2016 23:52
O idee absolut originala...care bulverseaza...intriga...in, fine, nu te poate lasa indiferent! Nu stii ce sa faci: sa vizionezi pana la capat, sa revezi la nesfarsit anumite secvente, sa faci o pauza si sa te gandesti de la ce a pornit totul;
5 0
ophelia_krecht pe 11 Ianuarie 2016 10:24
Dragostea adevărată apare acolo şi atunci când nu te aştepţi.Jocul apelului telefonic din maşina timpului e foarte amuzant.E o tragicomedie :-) Mi-a plăcut mult.
5 0
makomomo pe 09 Noiembrie 2015 10:48
slab,pacat are potential - mic spoiler
Cam stangaci creat insa destul de ok si interesant, imprevizibil si previzibil in multe momente, cu un final care te face sa iti para rau ca ai stat pana la sfarsit si ai pierdut 90min :( Nu pierzi nimic daca nu-l vezi, am crezut ca e un film bun insa m-a dezamagit, in special sfarsitul sec si lipsit de sentimente care ma face sa-i consider pe cei 2 protagonisti niste pampalai, niste fraieri care toata viata lor au scapat ce a fost mai frumos si mai important...
Degeaba se lasa la , latitudinea spectatorului ceea ce vor face sau nu cei doi, mai ales ca acele casute raman nebifate pe foaie lasand senzatia ca ei totusi...ce?Nu.Ba da.Nici gand...Cum ca eu cred ca...Ba nu :)
Un final excelent ar fi fost ca dupa ce s-ar fi despartit in acea noapte-dimineata, dupa cateva luni unul dintre ei ar fi revenit din curiozitate in camera de hotel pentru a vedea ce au desenat pe spatele… citeşte

5 6
marius93 pe 23 August 2015 17:30
Debutul regizoral al lui Chris Evans, pe care îl iubesc ca şi actor, nu m-a impresionat foarte tare. Regia e bună, se vede ca Evans s-a inspirat din mai multe filme ale altor cineaşti, nereuşind să-şi creeze deocamdata propriul stil. Problema principală ar fi scenariul, care ar fi avut nevoie de mai multe retuşuri, pentru ca publicul să nu fie servit cu aceleaşi clişee şi aceleaşi replici fumate. Pentru regia ok, pentru Chris şi Alice Eve, dar şi pentru muzica bună, merită văzut o dată.
4 6
eduard_stratan pe 27 septembrie 2015 00:51
Mai bine il iubeai mai putin, si ii dadeai nota pe care o merita, adica 7!
Mitza_MvP pe 26 Octombrie 2016 22:58
Foarte interesanta ideea filmului,iar Chris Evans face un rol foarte bun in comparatie cu alte filme de ale lui mai bine cotate
1 0
Dragos.87 pe 05 Mai 2023 19:41
Merită văzut..!
Chiar mi-a plăcut mult,are o poveste frumos conturata, îți atrage atenția încă de la început..Nu mi-a inspirat prea multa credibilitate având în vedere ca acțiunea se petrece într-o noapte,ei fiind și necunoscuți, plus ca au și o interacțiune mult prea intima, cu probleme de fiecare parte..Iti va capta atenția filmul, mai ales jocul actorilor..Merita vizionat!
0 0
andystarx pe 26 Noiembrie 2018 00:23
Nota 5/10
L-am vazut la recomandarea cuiva,insa pot sa zic ca este efectiv ,o pierdere de timp ! Nu reuseste sa iasa cu nimic in evidenta,chiar prea lung pentru ce s-a pretat,nici nu ma mir de ce nu a mai regizat filme ,Evans,dupa esecul asta!
0 3
CostelloMunteanu pe 02 Februarie 2016 23:36
Totusi...
...unde apare Monica Bellucci !?!??!??!/?!??!??!!!!!?!??!?!??!??!??!??!??!?!??!??!?!
0 5
Oskarica pe 13 august 2017 11:33
In rolul soferului de taxi !

Spune-ţi părerea despre Before We Go

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Before We Go
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells