Babam Ve Oglum

(2005)

Tatăl meu și fiul meu

Poster Babam Ve Oglum Poster Babam Ve Oglum

Sinopsis Babam Ve Oglum

Mai mult

Atunci cand a parasit casa parintilor sai pentru a merge la oras sa-si continue studiile, Sadik nu se mai gandea la o reintoarcere. Firea lui rebela il indemna sa aleaga un alt destin decat cel pe care l-ar fi avut daca ar fi ramas la ferma tatalui sau, Hüseyin. In anii tulburi ai anilor '70, ca student, si mai apoi ca ziarist de stanga, Sadik se implica in politica, iar asta il face pe batranul sau tata sa-l renege intru totul. Sadik se casatoreste, dar sotia lui moare la nasterea lui Deniz, primul…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 8.2

Caseta tehnică

AKA

  • My Father and My Son

Tip Ecran

normal

Țara

Turcia

Site oficial

Babam Ve Oglum

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
bitter_moon pe 10 Martie 2014 00:11
“Dacă ȋi ziceam: nu pleca, nu pleca, Sadik!”
“Ȋn faţa unui om care vrea să plece, nici muntele nu poate sta.”
Despre realitatea Turciei contemporane, despre ce fac, ce simt şi cum gândesc oamenii acestei ţări, am aflat din romanele genialului scriitor turc Orhan Pamuk, laureat al premiului Nobel pentru literatură. Credeam că prin talentul lui scriitoricesc a obţinut maximum de emoţii din partea mea, cu ajutorul descrierilor ample făcându-mă să îi cunosc perfect personajele, să le înţeleg şi şă empatizez profund cu ele.
Până în această seară când, vizionând Babam Ve Oglum, am înţeles că mai am multe de aflat despre acest popor, despre căldura sufletească a oamenilor, despre forţa cu care iubesc şi despre unitatea de care dau dovadă în faţa încercărilor la care îi supune viaţa.
Istoria recentă a Turciei este una zbuciumată, iar drama personajelor este generată de… citeşte

4 2
sabinalin pe 10 martie 2014 12:09
N-am citit inca nimic de Orhan Pamuk, deocamdata am inceput "Orasul si stalpul" de Gore Vidal... Ma intereseaza toti scriitorii premiati cu Nobel asa ca probabil voi citi si Pamuk la un moment dat. Premiile Nobel sunt un important criteriu valoric chiar daca exista suficient de multi mari scriitori care n-au avut parte de o altfel de distinctie...
bitter_moon pe 10 martie 2014 23:46
Orhan Pamuk este unul dintre scriitorii mei preferati, gratie spiritului analitic, sensibilitatii si originalitatii cu care isi construieste personajele, cu totul si cu totul deosebite. Povestile lui sunt extraordinare, avand loc intr-o Turcie pe care o prezinta intr-o lumina stranie, melancolica, scandaloasa pe alocuri sub aspect religios si politic, de unde si oarecare probleme cu autoritatile. Ti-l recomand cu multa caldura !
Gabbella pe 14 Ianuarie 2012 10:04
Impresionant
Un film ce m-a lasat masca, am savurat fiecare secunda si fiecare minut din acest film.Stiam ca serialele turcesti sunt bune, am mai vazut si filme turcesti unele bunicele, altele mai slabe, dar acest film este incredibil,peste asteptarile mele.
2 1
cosmin742000 pe 25 Noiembrie 2015 17:50
Toate filmele turcesti vor primi din oficiu nota 1 de la mine
2 6
dido pe 26 aprilie 2017 19:34
:)))
eduard_stratan pe 26 septembrie 2021 20:40
Cosmine ce bine că te-au blocat pe acest site! Apoi în 2018 te-ai întrupat în blackmore si ai mai bântuit site-ul încă vreo 2 ani până te-au blocat din nou!
dumitrean_lucian pe 09 Iunie 2018 12:11
Înainte de a comenta trebuie să vedeți filmul MIRACOLUL 2015,un film turcesc de fapt o capodoperă care se ridică mult peste majoritatea filmelor americane,nici eu nu sunt fan al filmelor turcești sunt prea triste dar acesta nu trebuie ratat,recomand cu incredere
0 0
lili22 pe 26 Ianuarie 2019 20:09
Acesta e un film mincinos tot atat de valoros ca si serialele turcesti.O fermiera e imbracata ca o avocata.E un lux incredibil in mediul rural.
Te lamuresti de la inceput cu ce film prost ai de a face.

0 2

Spune-ţi părerea despre Babam Ve Oglum

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Babam Ve Oglum
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells