Assassination Games

(2011)

Jocul asasinilor

Poster Assassination Games Postere Assassination Games

Sinopsis Assassination Games

Assassination Games

Jack Conway și Derek Chase sunt cei mai buni doi asasini din lume, dar nu se cunosc reciproc. În timp ce Conway este un trăgător de elită la rang de maestru, Chase este la fel de calificat în mânuirea cuțitelor. Acești doi asasini rivali formează o alianță incomodă în scopul de a înlătura capul unui cartel de droguri, care este susținut de DEA.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: mirko
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.1
Se difuzează la TV.
Film Now
Marţi, 19 Mar 02:55
Film Now HD
Marţi, 19 Mar 02:55

Caseta tehnică

AKA

  • Weapon

Produs de

Mediapro Studios

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Sony Pictures Home Entertainment

Țara

SUA

Site oficial

Assassination Games

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
cezarika21 pe 22 Octombrie 2013 07:25
Doi asasini profesioniști prinși într-un joc periculos
Undeva, într-un loc nedefinit din Europa de Est, cel mai probabil în Ucraina, doi asasini profesioniști intră în conflict atunci când încearcă amândoi să-l ucidă pe un traficant de droguri ucrainean. Brazil (Van Damme) este motivat de bani, în timp ce Flint (Adkins) dorește doar să se răzbune. Acest joc periculos, organizat de câțiva agenți Interpol corupți, scapă însă de sub control. Cine va câștiga?

Anii au trecut într-un mod vizibil peste Van Damme, iar actorul, îmbătrânit prematur, nu mai este ce a fost odată. Marii regizori nu au mai fost interesați de el, iar Van Damme a fost nevoit fie să accepte să joace în producții cu buget redus realizate de anonimi, fie să-și producă propriile filme. Este și cazul filmului de față, ”Assassination Games” (2001), filmat în mare parte la București. Avem astfel ocazia să vedem cam tot… citeşte

9 0
toro pe 22 August 2011 16:54
Un Bucuresti real cu de toate. Cainii ...romii. mahalale. partea buna a acestui oras in alt film.Filmul in sine este mediocru (parerea mea ) . Un Van Dame batran cu machiaje ce vor sa-l intinereasca. Actiunea una tipica cu mafie , politie corupta ... prostituate . In rest se poate urmarii in lipsa de o alta ocupatie.
8 9
mirko pe 17 August 2011 21:23
Absolut de urmarit!
Nu m-a mai incantat un asemenea film de-al lui Van Damme de la JCVD (2008) incoace. Am urmarit destule de multe review-uri ale filmului si il aclamau cu surprindere chiar si pentru cei mai infocati fani. Are actiune bine definita, personaje cu caracter puternic si un Jean-Claude Van Damme mai bun ca niciodata. Si impreuna cu Scott Adkins face o echipa foarte buna. Povestea este destul de cunoscuta pentru genul acestor filme, insa ceea ce m-a surprins placut sunt elementele bine puse in plan (slow-motions, scenele de lupta, dialogurile, decorurile). Cred ca este unul dintre cele mai bune filme ale lui, mai ales ca este si primul film in care apar ambii copii ai actorului (Bianca si Kristoffer). Nu veti regreta ca ati stat apropae 2 ore in fata ecranului! Trebuie sa-l urmariti!
7 5
niko18 pe 22 octombrie 2014 16:37
Taekwondo, Kickboxing, Muay Thai, Shotokan (Centura Neagra) 18 victorii!!! Karate
bizonul pe 29 noiembrie 2017 07:31
Un film suparator ca aproape toate celelalte, suparator ca si cele ale lui Arnold. Imi plac filmele si le urmaresc de pe vremea cand venea caravanele prin localitati, dar cei doi chiar imi creaza un fel de disconfort. Nici Denny Trejo nu-i vre-o frumusete, dar se vede ca are si ceva actoricesc nu numai muschi.
radu3455 pe 30 August 2011 10:28
un film de actiune foarte bun iar cat pe ce sa-l ratez deorece cand l-am dechis a inceput sa cante loredana si l-am inchis dar m-am gandit sa-i acord o sansa.Merita oricum sa-l vezi
6 4
niko18 pe 27 august 2014 20:37
UN FILM FOARTE BUN!!!! JOCUL ACTORILOR SCOT ADKINS SI VAN DAMME ESTE EXTRAORDINAR!!!! NOTA 10+
MikeNight pe 28 Noiembrie 2011 15:49
5
Frapant de urata si partial reala imaginea Bucurestiului din inceputul filmului ... in rest asasini platiti, interpoli / interlopi, razbunare si pistoale.
4 1
capsulatimpulii pe 21 Septembrie 2011 23:19
......
e un film atat de previzibil incat m-am plictisit groaznic.serios,cata inteligenta iti trebuie ca sa urmaresti un asemenea film.slab.foarte slab.
4 3
Slightly pe 20 iunie 2017 20:20
Nu te mai caca pe tine , ca pute , putoiule ! Intoarce-te la Transformers si Deadpool, filme pentru retardati cu 4 clase.
ionutt- pe 11 Septembrie 2011 22:30
Mi-au placut majoritatea filmelor lui Van Damme, mi-a placut si asta. Chiar daca actiunea-i usor previzibila, filmul e bun, va si argumentez daca vreti.. joaca Van Damme, si bineinteles argumentul suprem.. e filmat in roumeinia. Jean, ca trebuie sa remarc , la 50 de ani intr-o conditie fizica excelenta.
3 3
gaga18 pe 02 Septembrie 2011 00:04
Assassination Games
Filmul asta mi se pare ca e inspirat din Leon(1994).Oricum,e un film foarte bun.Mi-a placut mult,mai ales finalul.
3 3
OnlyMeHere pe 12 Septembrie 2011 21:16
cum dreacu sa fie f bun filmu??!! ce-i drept are niste momente bune,dar cam atat! sincer,mai mult de 6 nu merita! dar fiecare crede ce vrea
2 1
georgel1976 pe 25 Noiembrie 2011 21:16
filmat in bucuresti
un film cu un actor care acum nu prea mai are ce arata, adica van damme. un film facut in bucuresti cu tot ceea cuprinde el, bune si rele, frumoase si urate. parerea mea, mai bine nu.
2 2
Manusa pe 08 Septembrie 2011 17:58
Un film foarte bun. Chiar nu ma asteptam sa fie atat de bun, ci din contra, datorita faptului ca este facut in Romania si cu actori romani. Si nu spun acest lucru pentru ca actorii nostrii nu ar fi buni, ci din cauza ultimelor filme vazute de mine facute tot la noi cele cu Steven Seagal, filme care nu mi-au placut, care au fost destul de slabe.
Acest film are o actiune interesanta si actorii s-au miscat toti foarte bine. Mi-a placut pe langa film si usa de la apartamentul lui Van Damme, inchisa cu lacate, si inca ce lacate :))

2 3
adyy95 pe 04 Martie 2012 19:29
Frumos filmul mi-a placut ! Povestea destul de buna Van Damme si Skot Adkins au fost miezul filmului
2 4
doublepoint pe 11 Septembrie 2011 17:10
nota 10
Actiunea din film este foarte bine gandita ... Imaginile din Romania se potrivesc de minune cu actiunea , numai ca ... m-am simtit putin ciudat stiind ca sunt roman si imaginile astea vor fi vazute de o lume intreaba ... in rest merita vazut ... primul film filmat in Romania cu actori foarte buni care imi place
2 4
joydownson pe 28 August 2011 02:13
Trebuie vazut
filmul e bun si il recomand, chiar daca apar in el si niste tigani boriti, insa nu asta e esentialul, ci faptul ca filmul are actiune, un subiect interesant si un Van Damme in forma.
2 6
Deea20 pe 18 Septembrie 2011 16:03
vai de el
dupa ce a fost filma in romania , pe platorurile noastra mai mentioneaza ca e filma si in ucraina sau unde zic ei:-j
1 1

Spune-ţi părerea despre Assassination Games

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Assassination Games
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells