Angst

(1983)

Fear

Poster Angst Poster Angst

Sinopsis Angst

Un om cu probleme grave este eliberat din inchisoare si incepe sa simta o nevoie terifianta de a ucide. Dupa ce esueaza in omorarea unei soferite pe taxi, acesta pleaca si, spre bucuria lui sadica, gaseste o casa retrasa in care locuieste o tanara impreuna cu mama si fratele ei, ambii bolnavi. Psihopatul isi descarca pornirile asupra lor, ii terorizeaza si se razbuna pentru suferintele copilariei.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: mvpsebi
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.2
Robert Hunger-Bühler Robert Hunger-Bühler Off-Text Silvia Rabenreither Silvia Rabenreither Daughter Erwin Leder Erwin Leder The Psychopath
Karin Springer Karin Springer Daughter Renate Kastelik Renate Kastelik Taxi Driver Edith Rosset Edith Rosset Mother
Claudia Schinko Claudia Schinko Guest at the Café Rolf Bock Rolf Bock Police Officer Rosa Schandl Rosa Schandl Waitress at the Café
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Gerald Kargl

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Epix Media

Țara

Austria

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
margott pe 12 Septembrie 2012 23:03
Ciudatel film, total diferit de alte horror-uri vazute, si nu ma refer doar la subiect, ci si la modul in care e filmat, unele secvente fiind filmate de undeva de deasupra personajelor. In plus, tot filmul e construit ca un fel de jurnal grafic al personajului, care la inceput mi-a lasat impresia unui Mr. Hyde din povestirea lui R.L. Stevenson (cine a citit-o stie la ce ma refer), doar ca dedublarea personalitatii nu e valabila si in cazul personajului din Angst, omul are o singura personalitate, cea de psihopat. Per total, as spune mai degraba ca nu mi-a placut, in ciuda momentelor destul de intense din film.
1 1
morfil pe 20 Martie 2019 08:15
Un film dement bazat pe viata unui criminal austriac (gasiti detalii pe internet daca vreti neaparat).

Stiam dinainte sa il vad ca e diabolic, dar am vrut sa vad pana unde merge nebunia omului.

E clar ca omul e fiinta ce are si raiul, dar si iadul inscrise in genetica sa. Depinde de fiecare si de societate ce parte se cultiva.

De la criminalul austriac am ajuns la criminalul in serie din anii 1929-1930 din Germania.

Dupa o copilarie dura, plina de abuzuri, respectivul s-a abrutizat. Strangula si apoi injunghia cu foarfeca, chiar zdrobea cu ciocanul, persoane la intamplare, de la copii, la batrani. A fost prins si executat prin decapitare la ghilotina pentru cel putin 10 crime si 10 tentative de omor.

In istorie, a ramas marturia sa rece si cruda din proces, fara remuscari, si cartea psihiatrului Berg numita "Sadistul".
citeşte

0 0

Spune-ţi părerea despre Angst

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Angst
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells