Angels in America

(2003) - Serial TV

Ingeri in America

Poster Angels in America Postere Angels in America

Sinopsis Angels in America

Mai mult
Al Pacino, Meryl Streep si Emma Thompson se intalnesc toti in Ingeri in America, un mini-serial HBO care a reusit sa se transforme intr-un eveniment de televiziune de proportii. Asta datorita distributiei sale de exceptie, regiei impecabile si nu in ultimul rand datorita subiectului delicat pe care il trateaza: criza provocata de SIDA la inceputul anilor ´80.

Ingeri in America este o adaptare dupa doua piese de teatru care au cunoscut un real succes pe Broadway, in 1993. Valoarea serialului a fost recunoscuta in intreaga…
citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 8.1
Vezi pe Hbo Max
5 premii şi o nominalizare Globul de Aur
Vezi toate premiile
Meryl Streep Meryl Streep Rabinul / Hannah Pitt / Ethel Rosenberg / Ingerul Australia Al Pacino Al Pacino Roy Cohn Emma Thompson Emma Thompson Emily / îngerul / femeia fără adăpost
Mary-Louise Parker Mary-Louise Parker Harper Pitt Patrick Wilson Patrick Wilson Joe Pitt Michael Gambon Michael Gambon
James Cromwell James Cromwell Henry - Roy's Doctor (2 episodes, 2003) Jeffrey Wright Jeffrey Wright Belize  (6 episodes, 2003) David Zayas David Zayas Super (unknown episodes)
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Avenue Pictures Productions

Distribuitorul international

Home Box Office (HBO)

Țara

SUA
Film disponibil pe DVD în România

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Iamsaved pe 23 August 2010 00:25
O miniserie de exceptie,cu actori pe masura si cu subiecte abordate pe fata.Subiectul SIDA a fost abordat in multe filme,iar aici chiar ca este prezentata o criza,adica multi din acest serial aveau boala si as vrea sa spun ca este foarte important sa nu intoarcem spatele oamenilor pe care ii stim care se imbolnavesc(cum a fost un caz in serial)pentru ca atunci inseamna ca nu ii iubim cu adevarat.
3 2
mtraianc pe 07 Iunie 2014 21:37
dupa 34 minute am abandonat ,, .........................................................
2 3
cosmin_kedii pe 21 Februarie 2013 15:47
Povestea este foarte bine facută, nu te vei plictisi pentru o secundă . Amestecul dintre realitate și lumea imaginară este foarte bine facută
1 2
Tweeknax pe 28 Martie 2011 23:30
Capodopera
Cel mai bun mini-serial ever dupa 'Band Of Brothers'.
1 2
DAMME pe 18 Octombrie 2014 15:51
marea intrebare e ce cauta Al Pacino intr-o asemenea mizerie, si mai ales pentru ce a luat Globul de Aur? in 83' pt. Scarface a fost doar nominalizat fara sa i se acorde vreun premiu pt. unul din cele mai bune roluri masculine din toate timpurile, penibil, nu recomand asa ceva chiar daca esti fan Al !
1 4
mihaelatb pe 18 Septembrie 2022 00:06
Foarte americane subiectele tratate. Disecarea politicii americane, democrati, republicani, este facuta numai pentru americani. De altfel miniseria a primit doar premii americane.
Iar cand este vorba de SIDA si homoxesualitate, aceste subiecte universale, sunt tratate in „stil american”. Cu angoase, cu mustrari de constiinta, cu judecati mai mult sau mai putin normale, cu false remuscari, cu tot felul de chestii care le plac atat de mult americanilor ca sa se simta importanti.
Am sa prefer intodeauna aceste subiecte tratate in stilul Almodovar. Ca pe ceva ...omenesc. Asa s-a intamplat sa fie, nu trebuie sa despicam firul in patru.
Un alt subiect tipic american, este negarea, sau mai bine zis luarea in deradere a religiei, oricare ar fi ea, iudaica, mormona. Scena amorului intre ingerita Emma Thompson si Prior, mi s-a parut un atac fatis la biserica, as putea… citeşte

0 0
lili22 pe 17 Februarie 2018 11:18
Vazut cu ani in urma.O distributie foarte buna cu Al Pacino in capul listei.Primul episod a fost cel mai interesant.
0 1
Emy14 pe 01 Martie 2012 22:17
Un film foarte bun ,merita vazut. Jocul foarte bun, actiune completa si o idee de admirat. Up! :)
0 2

Spune-ţi părerea despre Angels in America

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
Liste cu Angels in America
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells