Ancient Aliens: Ancient Aliens

(2009)

Sezonul 1, episodul 0

Poster Ancient Aliens Poster Ancient Aliens

Sinopsis Ancient Aliens

Mai mult

Intins pe trei sezoane, deocamdata, serialul documentar produs de History Channel vine sa aduca in atentia noastra teoriile lansate de un cercetator elvetian, von Daniken, conform carora creatiile megalitice antice se datoreaza prezentei extraterestrilor pe Pamant. Cartea lui von Daniken, aparuta in 1968, a creat o adevarata isterie in lumea celor care doreau sa creada in existenta extraterestrilor si a avut un impact fantastic asupra literaturii SF. Ea a fost insa luata total in deradere de…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: BallGr33zy
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.6
Erich von Däniken Erich von Däniken Himself Barry Downing Barry Downing Himself (as Rev. Barry H. Downing) Luis Navia Luis Navia Himself (as Dr. Luis Navia)
George Noory George Noory Himself Giorgio Tsoukalos Giorgio Tsoukalos Himself Javier Grillo-Marxuach Javier Grillo-Marxuach Himself
David Childress David Childress Himself Michael Cremo Michael Cremo Himself Sara Seager Sara Seager Herself (as Sara Seager PhD)
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Prometheus Entertainment

Distribuitorul international

Entertainment One Benelux

Țara

SUA

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Mihai2508 pe 26 Decembrie 2012 16:58
Un documentar foarte bun si explicit, il recomand, in special fanilor teoriilor conspiratiei.
3 0
inglezu pe 22 Martie 2013 21:46
:))
Succesul acestui serial e cea mai clară dovadă că oameni au o " chemare" către iraţionalul misterios în detrimentul unei realităţi prozaice.

Acest serial a fost realizat de către extratereştrilor antici.
Şi-au şters toate urmele treceri lor dar pentru că unii oameni nu puteau fi păcăliţi aşa uşor, a fost necesară realizarea acestui serial.

Dovada?
Prezentatorul Giorgio Tsoukalos (cunoscutul zeu din antichitate gigi ţukalos) arată ca un extraterestru după o călătorie intergalactică, exact cum e reprezentat şi pe vestigiile antice descoperite pe mai multe continente la toate civilizaţiile.din diverse perioade ale istoriei Terrei.

2 5
herleaflorin pe 24 iunie 2013 19:14
:)) haha
Beastmaster pe 05 Aprilie 2014 20:33
bun
daca nu esti prost facut gramada si stii cum se invirte lumea , iti recomand acest serial. Nu ca aici ar fi toate chestiile adevarate, dar macar iti pune creierul in miscare si te face sa te intrebi daca esti pe calea cea adevarata. Daca in capul tau te vei rezuma doar la a le demonta teoriile, iar este foarte bine, cu conditia sa-ti folosesti toate resursele si nu sa negi pur si simplu totul ca o putoare.
1 1
herleaflorin pe 08 Noiembrie 2012 20:02
Extraterestri Antici
un serial foarte interesant cu multe ipoteze despre extraterestri antici clar sa lucrat mult la acest serial si il recomand DAR sa nu credeti nimic din acest serial
ei folosesc pseudo-stiinta adica stiinta fara dovezi nu exista dovezi din ce spun ei teoria astronautului antic nu este luata in considerare de comunitatea stintifica
ei incerca duar sa ne influenteze gresit

1 1
cosmin_kedii pe 01 Februarie 2014 13:47
un serial de televiziune care discută diverse aspecte si care se bazează in mare parte pe cărțile scritorului elvețian Erich von Daniken Ufologul .
1 2
Alin333 pe 31 Ianuarie 2016 19:01
Un serial-documentar foarte interesant. Eu chiar cred in existenta altor forme de viata inteligente. Voi?
0 0

Spune-ţi părerea despre Ancient Aliens

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells