Amphibious 3D

(2010)

Amphibious 3D

Poster Amphibious 3D Poster Amphibious 3D

Sinopsis Amphibious 3D

Cercetătoarea Skylar Shane angajează un capitan de navă, pe Jack, pentru a o ajuta să descopere forme de viață preistorice în marea de la nordul insulei Sumatra. În timpul expediției, cei doi salvează un puști, Tamal, obligat să muncească pe o platformă de pescuit. Dar de când Tamal se urcă la bordul navei, lucruri ciudate încep să se petreacă, iar creaturi de mult uitate își fac drum spre suprafața apelor.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: robbiex2
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 3.4

Caseta tehnică

Produs de

Fu Works

Tip Ecran

3D

Distribuitorul international

Özen Film

Țara

Olanda, Indonezia

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
xxx pe 19 Decembrie 2010 14:10
MICHAEL PARE
MICHAEL PARE , REGELE FILMELOR DE SERIE B, DE DATA ASTA SI IN FORMAT 3 D! MICHAEL PARE, FRUMOSUL DE SERVICIU, CARE DUPA CE A JUCAT IN DOUA SUPERPRODUCTII, ''STRAZILE IN FLACARI'' SI ''EXPERIMENTUL FILADELFIA'' A DISPARUT DIN MAINSTREAM SI SA REFUGIAT IN FILMELE DE SERIE B! MAI FRUMOS DECAT BRAD PITT[PE BUNE!], MAI INALT DECAT TOM CRUISE SI MAI MUSCULOS DECAT JONNY DEEP, ACESTA ESTE MICHAEL PARE!
0 0
crisalisa pe 10 Februarie 2012 10:52
Dornica sa demonstreze existenta unor forme de viata preistorice la nord de insula Sumatra, biologa marina Skylar Shane il angajeaza pe capitanul de vapor cu principii etice dubioase Jack Bowman sa o ajute sa cerceteze marile asiatice. In timpul acestei expeditii in scop stiintific, cei doi se intalnesc cu un grup de contrabandisti care traiesc pe o platforma de pescuit situata in mijlocul marii si cumpara de la localnici copii pe care ii transforma in sclavi si ii obliga sa munceasca in locul lor. Dupa ce o cunoaste pe Tamal, o orfana care ii aminteste de fiica ei Rebecca si care a fost vanduta de catre unchiul ei contrabandistilor, Skylar Shane decide sa o scape pe fetita din sclavie, fara sa stie ca micuta este nepoata unui shaman ce poseda cunostinte de magie neagra si stapaneste la randul ei cateva trucuri vrajitoresti. O data cu sosirea lui Tamal, incep sa se petreaca evenimente… citeşte
0 1

Spune-ţi părerea despre Amphibious 3D

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi horror
jinglebells