Americano

(2005)

Americano

Poster Americano Poster Americano

Sinopsis Americano

Chris McKinley, proaspăt absolvent de facultate, străbate Europa cu rucsacul în spinare, însoțit de doi prieteni. Toți trei își savurează ultimele zile de libertate, înainte de a se întoarce acasă, în America, unde îi așteaptă "lumea reală", cu slujbe și responsabilități. La Pamplona, punctul final al aventurii, Chris e fascinat de cursele cu tauri, dar și de frumoasa Adela, pentru care ar fi în stare să renunțe la toate planurile de viitor.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.9

Caseta tehnică

Produs de

Mark Edward Roberts Productions

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

New Films International

Țara

Spania

Site oficial

Americano

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
alali pe 02 Noiembrie 2014 17:06
San Fermin; Toros; España.
Un film ce prezinta zona Pamplonei, o zona destul de pitoreasca, asa ca nu a fost un efort prea mare pentru regizor ca sa prezinte in stil publicitar Spania. Peisajele usor retusate la montaj, acel verde nu il gasesti in Spania nici cand incepe iarba sa incolteasca daramite la jumatatea lui iulie. Oricum, fiesta e prezentata destul de fidel. San Fermin-ul este intr-adevar cea mai importanta manifestare a acestei tari, nesuportand comparatie cu nimic altceva ce are loc in peninsula iberica.
Nu am inteles deloc ideea barului si mai ales a "dueño"-ului, cu un joc actoricesc ce pare desprins din Twin Peaks sau, daca asta e mult prea filozofic pentru acest film, sa il comparam cu proastele personaje din site-com-urile de pe TVE. Se vrea profund, calauzitor, mistic chiar, dar de fapt e un clovn si un scalambaiat.
La fel de infantila mi s-a parut si explicarea intelesului… citeşte

4 0

Spune-ţi părerea despre Americano

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells