All the Money in the World

(2017)

Pentru toți banii din lume

Poster All the Money in the World Postere All the Money in the World

Sinopsis All the Money in the World

Mai mult
All the Money in the World RO

Pentru a-și recupera fiul, Gail are o singură soluție la dispoziție: să-l convingă pe bunicul miliardar (Christopher Plummer) să plătească răscumpărarea. Atunci când Getty senior refuză, Gail încearcă din răsputeri să-l convingă, pe măsură ce infractorii care i-au răpit fiul devin din ce în ce mai brutali și imprevizibili. În timp ce viața fiului său este amenințată, Gail se aliază în mod surprinzător cu Fletcher Chase (Mark Wahlberg), omul de încredere al bătrânului Getty. O cursă pe viață şi…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.8
Vezi pe Netflix
O nominalizare Oscar, 3 nominalizări Globul de Aur, o nominalizare BAFTA
Vezi toate premiile
Mark Wahlberg Mark Wahlberg Fletcher Chace Michelle Williams Michelle Williams Gail Harris Charlie Plummer Charlie Plummer John Paul Getty III
Christopher Plummer Christopher Plummer J. Paul Getty Timothy Hutton Timothy Hutton Oswald Hinge Stacy Martin Stacy Martin secretară
Romain Duris Romain Duris Cinquanta Marco Leonardi Marco Leonardi Mammoliti Ghassan Massoud Ghassan Massoud prințul Al-Rashid
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

AKA

  • Todo el dinero del mundo

Produs de

Imperative Entertainment

Distribuitorul international

GEM Entertainment

Distribuit in Romania de

Vertical Entertainment

Țara

SUA

Box office All the Money in the World

Weekend premieră (29.01.2018)
  • Loc 2
  • Spectatori 21.828
  • Încasări (RON) 464.179,01
Total
  • Spectatori 64.761
  • Încasări (RON) 1.332.929,70
  • Încasări (USD) 354.670,54

Părerea criticului

Gloria pe 11 Februarie 2018 11:52
All the Money in the World, o dramă despre bogăție și neșansă
Filmul prezintă episodul tragic pentru moștenitorul familiei Getty, John Paul Getty III. Nepotul celui mai mare magnat al petrolului, John Paul Getty (Christopher Plummer), trăiește modest, în Roma, alături de mama lui, Gail Harris (Michelle Williams), după divorțul părinților. De altfel, viața tânărului - pe atunci - Paul Getty III avea să cunoască o evoluție negativă și în final tragică în realitate. În urma traumei răpirii, Paul Getty devenea dependent de alcool și droguri, și în curând era îndepărtat de la moștenirea averii bunicului său. Băiatul a fost victima unei combinații devastatoare - dintre cultura hippie la care aderase, avariția și lipsa de omenie a bunicului și criminalitatea din Italia.

Tânărul (jucat de Charlie Plummer - fără legătură de rudenie cu Christopher Plummer), prezentat în filmul All the Money in the World… citeşte

4 6

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
FunnyX pe 05 Februarie 2018 23:11
Eu nu stiu....chiar asa de tare sa te dezumanizeze banii? Din fericire (oare? :)) ), nu voi avea niciodata asa de multi ca sa aflu! Si sa nu-ti fie nepot, si tot ai plati ca sa-i salvezi viata! Mai ales ca la ce avere avea el, suma ceruta era insignifianta. Ca si cum as plati eu 1 leu! Un film bun, desi parca mai lung decat ar fi trebuit! Mi-a placut pustiul, te face sa empatizezi cu el.
7 3
Chris2016 pe 05 Februarie 2018 15:34
Bunicel fimul dar nu merita Oscarul.IN rest saracul Christopher Plummer, nu mai e ce a fost , a imbatranit , nu m-a impresionat.Absolut gratuita faza cu taiatul urechii, violenta pura pentru bizonii din America. Filmul balteste de multe ori, dar Ridley Scott e mare si cand nu are inspiratie.
4 10
GabrielaSirbu pe 8 martie 2018 09:04
“Absolut gratuita faza cu taiatul urechii, violenta pura pentru bizonii din America.” Excelent comentariu tinand cont ca filmul este facut dupa un fapt real…
missaiwi pe 13 aprilie 2018 15:01
Surprinsa de comentul tau !!! a) Filmul e inspirat dupa un "CAZ REAL" si de aceea "faza gratuita" cu urechea apare in pelicula. Poti vizita Wikipedia pentru informatii suplimentare, doar ii tastezi numele. b) Christopher Plummer este un mamut al cinematografiei mondiale si chiar daca este la varsta senectutii, mintea lui este "brici" si inca face roluri bune...respect, nu subestimare !
luci_ty pe 05 Februarie 2018 01:13
Un film bazat pe o poveste reală ce merită văzut neapărat. Încă din primele minute te captivează și te face să îl urmărești cu sufletul la gură. Toți actori își joacă rolurile exceptional de bine. Un film de Oscar fără îndoială.
3 0
user-5a764db74436b pe 04 Februarie 2018 19:02
Mă atrag filmele care au la bază o poveste reală, iar acesta este foarte bine realizat si veridic.
Merită văzut, foarte captivant , practic nici nu știi când trec cele două ore. Nu mai vorbesc de Christopher Plummer care in ciuda vârstei înaintate, e magnific si face un rol de excepție.
Sper ca nominalizarea la Oscar să-i aducă si premiul.

3 0
missaiwi pe 13 Aprilie 2018 17:27
"La ce ai multi bani daca nu-i si cheltui !"
Filmul este evocarea unui eveniment dramatic, intamplat in 1973 cand John Paul Getty III, nepotul marelui magnat al petrolului, J. Paul Getty, este rapit pentru rascumparare.
Stima si respect pentru marele actor, Christopher Plummer care, la cei 88 de ani isi sfideaza varsta, pastrand o buna conditie fizica si o minte exceptional de limpede si activa.
Eu acord un 7 pe merit, chiar daca sunt in dezacord cu alte opinii. Il recomand !

2 1
BogdanP. pe 02 Aprilie 2018 02:16
BUN
Foarte bun , true story , din seria filmelor noi bune ! Din aceasta poveste cam aflii si ce e in mintea politicienilor ....
2 1
lolozilla pe 25 Martie 2018 00:23
Se simte mana lui Ridley Scott, unde esti usor prins in atmosfera de calitate creata cu un buget de blockbuster. Dar nu stiu daca bugetul si stilul regizoral au facut mai mult bine sau rau aici, fiindca in cele din urma o arde un pic cam comercial, fake, chiar cu o nuanta light/umoristica, pentru un film cu o asemenea poveste. Iar rolul papuselului de carton care incearca sa-si ascunda varsta, Mark Wahlberg, e oarecum discutabil. Uneori ma intrebam daca e Ridley Scott si nu Michael Bay dirijorul filmului. In rest un film entertaining cu calitatile evidente mentionate in prima fraza. Nota 6.5.
2 2
dumi_raluca pe 12 Februarie 2018 11:17
Mai bine nu
Nu mi-a placut, nu au jucat bine rolurile, fake, plictisitor, pierdere de bani si de timp. Sa spunem ca acord un plus, din punctul meu de vedere, lectiei de viata oferita de timp, aceea ca averea nu o luam cu noi, ca omul bogat este, de fapt, cel mai sarac.
2 12
sas33 pe 15 septembrie 2018 04:18
du-te si te uita la mizeriile de la marvel facute pentru mileniali
andystarx pe 19 August 2018 00:10
Nota 7/10
Un film dupa un caz real,care mi a starnit interesul ! Nu este unul din cele mai bune de gen,dar merita cu siguranta o vizionare ! Banii sunt ochiul dracului,si asa vor ramane !
1 0
Constantin_Grozavu pe 31 Mai 2018 19:24
Banii vorbesc
Un film ok, care explica cat de mult te pot schimba banii... Si atunci cand ai, si atunci cand le duci lipsa...
1 0
florin_nigel pe 09 Februarie 2018 13:01
Impresionant.!!!telefoanele fixe.muzica.moda anilor.ideea filmului.bravo.
1 1
Phantom_sub pe 12 Februarie 2018 19:07
N-am putut săl văd, deşi voiam
Din lipsă de spectatori, n-am putut să-l văd la cinema. Nici cinci nu au venit.
1 5
ionion1992 pe 14 februarie 2018 15:07
La ce cinema? Ca la cinema city ,ruleaza si pentru o singura persoana
Phantom_sub pe 15 februarie 2018 10:40
La un cinematograf local. O să am Cinema City în oraş în noul mall - s-a inagurat în decembrie noul mall, cu tot cu magazine- Shopping City Râmnicu Vâlcea - dar cică pe la începutul primăverii s-ar deschide noul cinematograf, Cinema City. Am două cinematografe în oraş, şi dacă nu vin maxim 5-6 persoane, nu dau drumu' la film. Îi înţeleg, nu fac bani... Deh... Sunt cinematografe micuţe: unul are o sală de cinema care o folosesc şi pe post de sală de teatru şi celălalt e în vechiul mall. E convenabil cu două: te duci când ţi-e convenabil la unul dintre ele.
ionion1992 pe 24 Martie 2018 20:22
Sper sa fi meritat asteptarea!
Am vazut filmul acum ,nu prea mi-a placut ,prima ora a mai fost ce a mai fost mai interesant ,dar apoi a inceput sa ma plictiseasca,parerea mea mai bine evitati filmu asta si vedeti altceva .,nu ma impresionat,nu prea le am cu filmele din vechime
1 9
user-6352a3057c990 pe 06 Mai 2023 23:06
Film bun,emotionant ,bazat pe temele extreme ale vietii : zgârcenie, răutate ,frica,saracie , lasitate, crima ! In final concluzia filmului e cea pe care o cunoastem cu toții: nimic nu luăm cu noi ,la finalul vietii ! Merită vizionat .
0 0
lorenne pe 12 Februarie 2021 16:41
Trist, surprinzator de nespectaculos. In final, un film bun.
0 0

Spune-ţi părerea despre All the Money in the World

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu All the Money in the World
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells