All Good Things

(2010)

Toate lucrurile bune

Poster All Good Things Postere All Good Things

Sinopsis All Good Things

All Good Things

O poveste de dragoste bazată pe cel mai notoriu caz de crimă nerezolvat din istoria New York-ului. Scenariul original folosește constatări nou descoperite, mărturii și speculații pentru a crea o poveste tulburătoare despre familie, obsesie, dragoste și pierdere.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.3
Ryan Gosling Ryan Gosling David Marks Kirsten Dunst Kirsten Dunst Katie Marks Frank Langella Frank Langella Sanford Marks
Lily Rabe Lily Rabe Deborah Lehrman Philip Baker Hall Philip Baker Hall Malvern Bump Kristen Wiig Kristen Wiig Lauren Fleck
Diane Venora Diane Venora Janice Rizzo Nick Offerman Nick Offerman Jim McCarthy Trini Alvarado Trini Alvarado Sarah Davis
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Groundswell Productions

Distribuitorul international

Magnolia Pictures

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Issabbella pe 13 Ianuarie 2012 20:26
un thriller extraordinar
Ryan Gosling nota 10 din nou pentru interpretare .
10 0
Vorador pe 26 Aprilie 2011 17:58
Based on a true story.
Un film cu o poveste tulburătoare si plină de mister,o poveste patrunzatoare ce tine mai bine de 30 de ani,un caz real si nerezolvat nici in prezent,suspiciune,crima,disparitii si o poveste de iubire,apoi o relatie distrusa.
6 2
valericba pe 13 Septembrie 2012 15:12
O povestea rascolitoare.
Dupa indelungi amanari, m-am hotarat, intr-un final sa vizionez si All Good Things. Ceea ce la inceput mi-a lasat impresia unei drame de duzina dusa un pic spre un film romantic s-a dovedit a fi o drama chiar interesanta, invaluita in mister care m-a tinut in fata ecranului pana la final. Faptul ca este inspirat din evenimente reale, face ca filmul sa aiba un impact si mai mare asupra privitorului.
Inca este uimitor cat de orbitoare poate fi dragostea, si ce pare si mai uimitor este socul pe care il traiesti cand realizezi acest lucru. Povestea este una destul de des intalnita in zilele noastre; doua persoane se indragostesc, se casatoresc si totul se destrama treptat din varii motive, dar cand acestei situatii i se adauga si disparitia unuia din parteneri povestea se complica.
Este tulburator sa te gandesti ca in fiecare zi se intampla asemenea lucruri in lume, ca exista… citeşte

5 0
goldenleaves pe 17 Ianuarie 2011 09:48
film adevarat
un film care te tine in suspans cu prestatia actorilor principali foarte puternica un ryan gosling tulburator veridic si o kristen fragila...subiectul puternic precum si impactul emotional al pierderii identitatiii

totusi unele aspecte raman nedezvoltate ar fi putut merge mai in profunzime uneori ai senzatia ca nu intelegi exact motivul pentru care se opune el la alegerile ei de viata...oricum nu conteaza... MERITA

si muzica face tot...

4 0
White.Lily pe 22 Ianuarie 2011 11:49
All good things este un film foarte bun pentru anul 2010. Filmul se bucura de un scenariu bun si o distributie excelenta. Ryan Gosling face un rol tulburator. Se transpune intru totul in pielea lui David. Starile prin care trece, mimica fetei, gesturile iti taie pur si simplu respiratia.Kirsten Dunst este de asemenea foarte naturala si simpatica.
Mai mi-a placut foarte mult regia. Andrew Jarecki are talentul de a te duce indeaproape indeaproape, si astfel de a crea un suspans care te tine cu suflletul la gura.Ti se dezvaluie amanunte foarte greu de nu stii la ce sa te astepti.
Ca observatie, si eu o am aceeasi. Personajul lui Ryan Gosling este unul foarte complex si interesant si e mare pacat ca nu s-a pus mai mult accent asupra lui. Actiunea iti ofera atat de greu detalii, amanunte asupra starii lui David March incat de astepti ca macar la sfarsitul filmului sa ti se… citeşte

4 1
into_the_labyrinth pe 22 Iunie 2012 02:08
Un film interesant atât ca dramă, cât şi dacă este plasat în genul ”crimă”. David Marks nu pare a fi genul de om care să se încadreze în imperiul financiar şi cinic al tatălui său, fiind mai curând un tip depresiv, obsedat de faptul că în copilărie a asistat la sinuciderea mamei, având apoi la maturitate alte probleme, de tipul celor de cuplu. Totuşi, treptat, devine un ucigaş şi un tip lipsit de scrupule – remarcabilă interpretarea lui Ryan Gosling (ca de obicei, la înălţime), ca şi alternarea mai multor planuri pe parcursul desfăşurării acţiunii. Merită văzut cu siguranţă – nota mea: 7.5.
3 0
El_KaPpa pe 25 Mai 2020 21:41
6,3/10
Un film care se agata cu toti dintii de curiozitatea privitorului pentru ca in afara de mister nu are prea multe de oferit. Sunt multe alte fictiuni dupa cazuri reale mult mai intense, mai interesante si mai bine puse pe ecran.
Partea buna e ca nu plictiseste si astfel nu intra pe lista neagra a filmelor de evitat.

1 0
elmedico pe 29 Martie 2013 00:52
Un film care cu siguranta merita vazut !
1 0
Nyghty pe 30 Ianuarie 2013 00:10
Cand viata creeaza filmul
All Good Things este un film bazat pe un caz real, film care va va tine in suspans pe intreg parcursul celor 120 de minute. Povestea patrunzatoare, un Ryan Gosling cu un rol foarte bine jucat si exploatarea acestui caz vechi de 30 de ani ce este inca nerezolvat fac din acest film unul ce nu trebuie ratat, unul in care viata n-a batut filmul, ci l-a creeat.
1 0
flopozippo pe 20 Mai 2012 13:12
Crime, mister, suspans si bani, cam astea sunt ingredientele acestui film in care Ryan Gosling face din nou un rol mare. Filmul poate parea incalcit la prima vedere, dar tocmai acest lucru si mai apoi derularea evenimenteleor pe o perioada de 30 de ani incarca si mai mult tensiunea privitorului. Machiajul si regia sunt si ele la inaltime.
1 0
NmpN pe 21 Martie 2014 23:47
Cu toate ca in primele 40-50 minute, filmul parea a fi dezamagitor , incet-incet actiunea a inceput sa fie interesanta , iar finalul a fost de exceptie . Raportat la film deoarece cazul real este de-a dreptul cutremurator . Kristen Dunst a jucat extraordinar , in schimb Ryan Gosling cu toate ca a avut un rol greu nu prea mi-a placut . Cu toate ca are un inceput plictisitor si neatractiv , merita sa te uiti pana la final . Recomand!
1 1
florin36ani pe 20 Februarie 2011 17:35
imi pare rau ca am luat in seama parerile altora si m-am uitat la film, e naspa rau de tot !
1 21
liviuneagu pe 19 noiembrie 2017 20:25
Erai treaz, sau ai adormit înainte de a porni televizorul??? Excepțional fim!
ValentinaV pe 10 decembrie 2020 11:19
Da, nu e nu stiu ce. David nu e ilustrat corect si sugestiv din punct de vedere psihologic, ci apar doar franturi. Nu vedem prea multe despre felul lui de a fi, e doar definit de faptul ca a asistat la moartea mamei sale, nimic mai mult.
Andrei_Filmagica pe 14 Septembrie 2023 14:48
Un Ryan Gosling de zile mari si o poveste inspirata din realitate care te tine cu sufletul la gura pana la final.
0 0
user-5c7170c599aa1 pe 18 Iulie 2023 20:27
Nu știu cum de cei 2 actori principali au ales să joace în acest film?
Tot ce mi-a plăcut la filmul asta au fost ultimele 12 minute . Un film extraordinar de plictisitor o drama care nu a spus nimic . Să mă zic încă o dată : plictisitoooor

0 0
AdriAdrianna98 pe 11 Februarie 2023 22:03
un thriller bunicel dar nu exceleaza cu nimic, poate doar jocul actorilor. sunt aproape sigura ca jucat mai prost, n-as fi urmarit mai mult de jumatate.
0 0

Spune-ţi părerea despre All Good Things

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu All Good Things
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells