Alatriste

(2006)

Căpitanul Alatriste

Poster Alatriste Postere Alatriste

Sinopsis Alatriste

Mai mult
Alatriste

Pe parcursul acestui film avem ocazia de a-l urmari pe 'Capitanul' Diego Alatriste, un soldat de cariera, devenit mercenar, si aventurile acestuia - petrecute in Spania secolui XVII. 'Capitanul' Alatriste este un soldat simplu, viteaz si cinstit, unul dintre acei soldati pe spinarea caruia s-a cladit unul dintre cele mai vaste imperii ale timpului, dupa care, la fel ca multi altii, este abandonat si dat uitarii.

Camaradul sau Balboa (Unax Ugalde) cade intr-o capcana si e pe punctul sa moara. Il roaga pe Diego sa aiba grija…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
Viggo Mortensen Viggo Mortensen Diego Alatriste Elena Anaya Elena Anaya Angélica de Alquézar Pilar López de Ayala Pilar López de Ayala Mujer de Malatesta
Javier Cámara Javier Cámara Conde Duque de Olivares Ariadna Gil Ariadna Gil María de Castro Eduardo Noriega Eduardo Noriega
Blanca Portillo Blanca Portillo Fray Emilio Bocanegra Antonio Resines Antonio Resines Spanish officer at Rocroi Eduard Fernández Eduard Fernández Sebasti
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Estudios Picasso

Distribuitorul international

20th Century Fox de Argentina

Țara

SUA
Film disponibil pe DVD în România

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
alali pe 22 Octombrie 2014 02:46
Nu mi-a placut! Foarte alambicat si cred ca fara motiv. Intelegerea evenimentelor istorice este practic imposibila. Incercarea studiourilor spaniole de film in oaresce colaborare cu 20th Century Foxul de a realiza o epopee despre "curaj", "vitejie" si "eroism" a esuat lamentabil. Povestile, (doua la numar), de dragoste ce au fost pre-sarate aici sunt ... aventuri ... pe interés. Capricii cel mult. Eroismul unui mercenar e de discutat. Vitejia unor criminali platiti... e inexistenta. Slab, plictisitor, prost jucat, cu un accent defec in spaniola, nu stiam de unde sa il iau cand l-am auzit vorbind pe Viggo Mortensen... nicidecum spaniola castellana, de fapt deloc spaniola, din nicio parte... Un 5,66 din partea mea.
7 2
CazaGio pe 11 August 2012 15:06
Film istoric spaniol bun, mi-a placut cum vorbea in spaniola Viggo Mortensen
2 3
alex_il_fenomeno pe 21 August 2011 13:02
film istoric spaniol , de o mare profunzime si dramatism ! m-a surprins sa il vad pe Viggo Mortensen intr-o asemenea postura , dar mi-a placut ce a facut cu acest rol ! povestea este din pacate structurata , iar actiunea si interesul pentru film au de suferit , scazand considerabil ! o alta prezenta surprinzatoare a fost cea a Elenei Anaya , care a facut un rol magnific ! merge vazut o data , dar numai atat !
2 7
str_corina pe 27 Noiembrie 2016 22:59
Mie mi-a placut . L-am nimerit pe Filmcafe si m-a prins. Probabil iti trebuie si dispozitie pentru acest gen de film. Am fost surprinsa ca Vigo Mortensen vorbea spaniola- ma uitam la gura lui sa vad daca chiar pronunta sau doar e dublat, el vorbind in engleza - si , surpriza. Am avut o senzatie ciudata tot filmul din cauza acestui amanunt
1 1
Bayard pe 07 Iunie 2011 22:40
Slabut, haotic.... am auzit ca e nebunie dupa carte in Spania, dar filmul e foarte neclar, probabil incearca sa acopere prea multe evenimente in prea putin timp. Oricum, sunt convins ca povestea e frumoasa de fapt, mai ales ca Viggo Mortensen a invatat spaniola pentru el (sau daca stia a lucrat macar la accent)
1 5
margott pe 05 August 2011 16:41
Incerc sa-mi aduc aminte de cand nu m-am mai plictisit atat de tare la un film... Culmea e ca e descris ca fiind in primul rand un film de actiune, ceea ce ar fi fost perfect normal, avand in vedere ca e vorba despre un mercenar din secolul al XVII-lea, si tot asteptand timp de doua ore sa inceapa actiunea, s-a terminat filmul. Viggo Mortensen cam doarme pe el mare parte din film, nici restul actorilor nu sunt mai interesanti.
1 6
danzandt_gmail_com pe 06 Aprilie 2021 17:07
Ecranizare, scenariu, regie, actori - totul Spania
Cu o exceptie (dar deloc exceptionala!) = Vigo Mortensen. Nu va asteptati la un film de aventuri care sa va tina cu sufletul la gura, made in Hollywood, cu buget mare, cu scenariu, regie, actori si crew profesionisti! Ne limitam pretentiile la mica noastra Europa, asa ca atunci cand nu sunt bani improvizam. Asa a iesit si filmul asta, un fel de carpeala pe un scenariu subtirel iar daca tot ne-am apucat de treaba si am investit, macar sa fie lung! Pelicula nu e scumpa. Sunt regizori spanioli care fac filme bune cu bani putini, dar de alt gen - drame, introspectii, psiho, etc. Aventura istorica nu se preteaza la buget mic iar asta se vede de la inceputul pana la sfarsitul filmului (pt. cine are rabdare). Un esec total.
0 1

Spune-ţi părerea despre Alatriste

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Alatriste
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells