Akmareul boatda

(2010)

L-am văzut pe Diavol

Poster Akmareul boatda Postere Akmareul boatda

Sinopsis Akmareul boatda

Mai mult
Akmareul boatda

Kyung-chul este un psihopat periculos care ucide din plăcere. A comis infernale crime în serie în moduri inimaginabil de diabolice, iar printre victimele sale se numără femei tinere și chiar și copii. Poliția l-a urmărit de multă vreme, dar nu a fost în stare să-l prindă. Într-o zi, Ju-yeon, fiica unui inspector de poliție acum la pensie, îi cade pradă și este găsită moartă, oribil mutilată. Logodnicul ei Soo-hyun, un agent secret, decide să ia problema în propriile mâini. Jură…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: Manusa
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.8
Byung-hun Lee Byung-hun Lee Kim Soo-hyeon Min-sik Choi Min-sik Choi Kyung-chul Gook-hwan Jeon Gook-hwan Jeon Jang
Bo-ra Nam Bo-ra Nam Section chief's daughter Moo-Seong Choi Moo-Seong Choi Tae-joo Ho-jin Chun Ho-jin Chun
Jun-hyuk Lee Jun-hyuk Lee Agent (as Lee Joon-Hyeok) Kap-su Kim Kap-su Kim Planning team deputy head Jin-ho Choi Jin-ho Choi Planning director
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

AKA

  • I Saw the Devil

Produs de

Softbank Ventures

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Mediatres Estudio

Site oficial

Akmareul boatda

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Manusa pe 10 Decembrie 2010 22:06
Bunicel
Destul de bun filmul dar este prea sangeros :) chiar cu scene explicite. La cei care le plac filmele gen Saw ar trebui sa le placa.
9 12
Liviu- pe 9 iunie 2011 12:32
Sa nu se inteleaga gresit comentariul asta, comparatia e strict la nivelul violentei. Din punct de vedere calitativ, in orice punct, I saw the devil e cu prea multe clase deasupra ca sa poata exista vreo comparatie cu Saw.
Soky pe 12 aprilie 2014 03:09
sau cu hostel, texas masacre si altele :D
Haruka pe 21 Decembrie 2010 21:57
Nu-i foarte violent filmu', sunt altele mult mai sangeroasa si explicinte in nebunia violentei. E un film de duritate medie cu doi actori in rolurile principale care s-au specializat in impulsivitate, brutalitate, dementa (dar nu numai).
8 4
lmisa81 pe 15 septembrie 2012 21:32
Ai dreptate , dar daca ai putea sa imi recomanzi un film in genul acesta as fi foarte multumita , iubesc filmele horror\tortura ^^
EricCartman pe 3 ianuarie 2013 17:26
Cold Fish (2010) e posibil sa fie pe placul tau
DragonMaster pe 06 Noiembrie 2011 13:31
Film dur dar foarte bun
Acest film are de toate si te tine atent pe toata durata a celor 2 ore 20 chiar daca este sadic cum zic multi dintre membrii totusi sa nu uitam ca este un film Coreean si este cu mult diferit de filmele hollywoodiene cum a precizat si Sergiu.Lobont . Ofer nota 8 filmului si recomand persoanelor care iubesc acest gen de filme.
6 2
alex_il_fenomeno pe 30 August 2012 11:54
un film genial , un thriller de toata frumusetea care te lasa fara cuvinte dupa primele momente mai simple . diferind de arta si tehnica americana , aceasta productie asiatica sublinieaza atat de mult firul narativ , creioneaza atat de amplu personajele incat dupa un timp te astepti cam ce urmeaza , aici referindu-ma la bataile primite de agreson in atatea si atatea randuri , asta pana ca totul sa scape de sub control , si de atunci ajungand la nite momente de un dramatism uimitor , prezentand ce se intampla cand te joci de-a soarecele si pisica . un film impresionant , pe care nu trebuie sa il ratati .
6 5
ornitoring pe 19 Mai 2013 01:46
capodopera asiatica de nota 10
capodopera asiatica de nota 10, cu mult peste un thriller american, din ultimu timp, nota 10 e superb realizat cu scene ffoarte tari din punct de vedere a duritatii, de cei care nu au vazut luati-il cu incredere a/v /fi;m nota10
5 2
xerses pe 30 Aprilie 2011 10:07
Desi unii ar spune ca filmul este prea violent, totusi scenele de violenta explicita sunt putine si de intensitate medie.Insa filmul te tine in suspans, chiar daca finalul ar mai fi putut fi exploatat.
4 5
Florin85 pe 11 Ianuarie 2012 10:33
Un film terifiant cu psihopat periculos.....................................
3 1
radu3455 pe 13 Iulie 2015 21:24
film dement altfel nu-l pot numi,plin de violenta dar in acelasi timp foarte bun,scenariu bine ales ce te tine in suspans,actorii joaca bine,recomand amatorilor genului nota 8
3 2
angelo_boss pe 25 Iunie 2015 09:29
Sincer nici un film nu ma impresionat asa ...
Nici macar saw!.
Nota 10 pentru acest film

3 2
adyy95 pe 18 Aprilie 2012 18:20
Mie unul mi-a placut filmul asta foarte mult e genul meu foarte dur si sangeros cu scene explicite! Recomand celor care se regasesc
3 4
El_KaPpa pe 26 Mai 2020 03:58
9,1/10
Jee-woon Kim (regizorul care ne-a oferit si "Janghwa, Hongryeon" in 2003, o drama psihologica foarte buna) ne arate inca o data cat de geniale sunt astfel de productii coreene.
Intr-o maniera dura si plina de violenta, asistam la un joc psihologic de-a soarecele si pisica la intensitate maxima, in care oricand se pot inversa rolurile. Tensiunea si suspansul cu care alte filme se "lauda" abia inspre final, aici exista pe tot parcursul sau si asta il face o experienta foarte captivanta cap-coada.
Povestea, actingul, regia, efectele vizuale, toate sunt la un nivel de film mare. Iubitorii cinematografiei asiatice si cei ai blood&gore-ului nu au voie sa rateze acest film, zic eu.

2 1
Monafu.Radu pe 15 Aprilie 2019 01:22
Filmul merita vazut, reuseste sa te tina atent. Dupa titlu si dupa faptul ca este un film corean v-ati astepta la tortura dusa la extrem, dar mie nu mi s-a parut chiar asa de sangeros si nu e neaparat rau. Grotesuku de exemplu este cu mult mai sangeros dar scenariul automat este mult mai saracacios. Povestea filmului mi s-a parut destul de buna si interpretarile celor 2 actori principali pe masura.
2 1
Sergiu.Lobont pe 04 Septembrie 2011 20:26
Ce excelează prin profunzime, şchioapătă prin liniaritate
În momentul în care vorbim de un film korean trebuie să fim conştienţi de faptul că s-ar putea în orice moment să ne fie întors stomacul pe dos, asta în condiţiile în care cinematografia asiatică nu vede în normele esteticii piedici impuse de necesităţile comercial ale cinematografiei hollywoodiene. Da, filmul conţine scene de o violenţă ce poate fi uşor confundată cu sadismul dar ar fi o ipocrizie şi o idioţenie să te plângi de imaginea unui film pe care nu te obligă nimeni să îl vezi.

Eram gata să declar că filmul este o continuare a seriei Vengeance a lui Chan-wook Park până să vă că regizorul lui „I Saw the Devil” este Jee-woon Kim. Au mai fost serii care să fi fost produse de regizori diferiţi deci acest aspect nu contrazice neapărat legătura puternică dintre ele. Toate cele patru au ca şi motiv principal răzbunarea dusă… citeşte

2 8
White1 pe 10 martie 2012 18:43
Kim e expert in arte martiale pt. ca asa ii cere jobul.
lavara_laiarna pe 19 Iulie 2023 20:49
În viața reală totul e posibil. .chiar și imposibilul.
0 0
Smrs pe 29 Aprilie 2023 15:02
Bun. Spoiler!
Filmul nu este horror, dar este o dramă tulburătoare despre câte se pot ascunde in spatele unui om care pare de incredere. Șoferul unui autobuz de școlari este un criminal psihopat care face greșeala de a ucide soția unui agent special. Filmul se remarcă prin crime extrem de explicite și printr.o dorință prelungită de răzbunare a agentului..care se dovedește un eșec, dând răgaz criminalului și pentru a face alte victime..
0 0

Spune-ţi părerea despre Akmareul boatda

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Akmareul boatda
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells