Aftermath

(2017)

În căutarea răzbunării

Poster Aftermath Postere Aftermath

Sinopsis Aftermath

Aftermath

Starul lui Terminator va avea partitura unui bărbat care își pierde soția și copilul într-un accident de avion, cauzat de eroarea unui controlor de trafic aerian. Vinovatul este pus sub protecția forțelor de ordine după accident, însă soțul îndurerat și dornic de răzbunare este pe urmele lui.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.7

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
makomomo pe 29 Aprilie 2017 22:48
Cam lent
Nu ma deranjeaza filmele mai lente dar alte persoane sunt sigur ca-l vor gasi plictisitor.Filmul nu e deloc plictisitor insa e intr-adevar cam lent in prima parte.Sa nu uitam totusi ca este facut dupa intamplari reale asa ca nu poti sa ceri prea mult.
Totusi am inteles paralele facute in film, victima, Roman, ajunge la inchisoare in locul acelui controlor de trafic si tot el isi cere scuze pt ca a omorat din razbunare.Daca acel controlor ar fi platit cu inchisoare si nu s-ar fi musamalizat totul nu se ajungea la crima.O lume marsava si cruda dtpdv...

Despre rolul lui Arnold, numai de bine.Dupa drama Magie unde l-am vazut iar jucand un rol dramatic a urmat acest film unde se descurca iar excelent, fara sa fie terminator sau sa bata ca la fasole.Ma bucur ca joaca si in roluri de genul acesta.

Recomand filmul, nu este poate pt oricine dar este bine facut si… citeşte

7 2
xerses pe 18 Aprilie 2017 13:48
Multa furie mocnita... consecintele sunt insa asumate, intelese, dar de neacceptat....
2 1
ConstantinTugui pe 12 Aprilie 2017 18:49
Kosty
... bun film dar se putea face ceva legat de finalul filmului...
P.S. - interesant ca pe Cinemagia la Distributie nu apare actorul principal Scoot McNairy ( Jake Bonaos ).

1 1
Horatiucrisan pe 30 August 2021 22:59
Un film inspirat cică din fapte reale insa adevăratul accident s-a produs în 1 iulie 2002 deasupra Germaniei fiind implicate un Tu144 și un Boeing 757 cargo. În accident au murit 68 de pasageri mare parte copii care mergeau într-o excursie de la Moscova la Barcelona. Controlorul de trafic a fost doar parțial vinovat de accident, în fapt, mai multe sisteme nu funcționau inclusiv sistemul automat de evitare a coliziunilor. Un rus a cărui soție și doi copii au murit în accident l-a urmărit pe controlorul de trafic Nielsen la casa lui din Elveția și l-a înjunghiat în fața familiei sale. După mai bine de 15 ani americanii exploatează subiectul și dac un film slab cu adevăruri partiale. Documentarul accidentului real a fost mult mai interesant.
0 0
GiulianoDirt pe 30 August 2021 19:04
Monoton, lent, mediocru. Arnold joacă uimitor de bine, deși nu este un action. Oricum, e un film pe care sigur nu o să îl revăd. 5
0 0
user-5cf20e87aff5f pe 01 Iunie 2019 08:41
Bai frate, mi-am luat o teapa crunta cu filmul asta!!! Protv-ul il dadea thriller, si el de fapt era drama...pffff, si eu asteptam si asteptam sa inceapa actiunea si suspansul si urmaririle, si nimic! O aceeasi monotonie si lentoare de la inceput la sfarsit. Or fi jucat ei bine actorii, nu contest, dar actiunea filmului a fost praf. Si cum a zis cineva aici, o ura mocnita, dar parca se putea face altfel...ma rog, fiind inspirat din fapte reale, poate e realizat chiar fff bine...pe mine insa m-a dezamagit....iar finalul, varza! Credeam ca ii zice ceva, ca au un dialog mai inaltator, ca cineva invata ceva de la celalalt...da de unde
0 0
gabi_rares_ionascu pe 26 Mai 2017 11:27
Pacat pentru un subiect atat de interesant.Un film prea lent, nu transmite emotia povestii reale.
0 0
bulldo8 pe 26 August 2017 00:46
A inceput si Arnold sa joace ca un actor si are talent. Joaca foarte bine si in filmul precedent MAGGIE Pacat ca nu a inceput actoria mai devreme.
0 1
SYNDJ pe 24 August 2017 16:29
Cât de mult contează un simplu "îmi pare rău"...
Actiune cam lenta, dar filmul nu e plictisitor, iar sfarsitul merita toti banii.
Nu-i sta rau lui Arnold in drame.

0 1
emy_sinaia pe 08 August 2017 22:48
Dureros.
Un subiect deosebit pentru batranul Arnold care iata ca accepta si roluri cuminti si linistite, o drama decupata dintr-o realitate cu greu acceptata pe care si-o asuma nemai-avand nimic de pierdut si cu un final neasteptat.
0 1
spartacus pe 02 August 2017 15:32
Un film în care ”acțiunea” se derulează greoi, extrem de greoi, aproape că te rogi să vezi ceva care să te trezească din starea de somnolență. Categoric nu este unul din filmele de succes ale lui Arnie, nu ai vrea să îl revezi. Părerea mea.
0 1
Sorin87 pe 08 Iunie 2017 21:40
Un film interesant cu Arnold Schwarzenegger in rol principal, mi-a placut
0 1
Dragos.87 pe 08 Aprilie 2017 12:48
Filmul are un subiect interesant inspirat din fapte reale si iti mentine curiozitatea insa este mult prea lungita acea suparare avand si ritmul mult prea lent.In prima faza mi s-a parut o alegere inspirata avandu-l Arnold Schwarzenegger in rolul principal insai s-a dovedit a fi una mai putin buna deoarece este o drama prea lenta pentru un actor de talia lui.La coloana sonora se mai putea face ceva mai mult insa finalul este surpinzator.In lipsa de altceva merge!
0 1
andystarx pe 04 Ianuarie 2018 21:06
Nota 7/10
Un film bunicel pentru faptul ca a fost inspirat din realitate ,si in al doilea rand faptul ca Arny nu a uitat sa joace perfect,un urias actor,chiar si intr un film mediocru ! M am pus in pielea acestor oameni,si e tare greu...
0 2

Spune-ţi părerea despre Aftermath

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Aftermath
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells