Afterimage

(2007)

Afterimage

Poster Afterimage Poster Afterimage

Sinopsis Afterimage

Afterimage In anul 2057, Afterimage este proprietatea
obiectelor de a retine ceea ce reflecta. Un artist al memoriei reface un caz special intamplat cu 50 de ani in urma folosind aceasta tehnologie.
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.4

Caseta tehnică

Produs de

Carter Films

Țara

Romania

Părerea criticului

Gloria pe 18 Martie 2009 17:48
E de apreciat modul in care s-a reinterpretat o idee ce tine de mitologia locurilor "magice", care pastreaza un suflu a ceea ce a fost candva acolo, a toposurilor care poarta o anumita energie, gen campuri de lupta - unde persista o atmosfera apasatoare, sau locuri unde ordinea geografica a fost intrerupta si - se crede - sunt puncte de comunicare cu lumea "de dincolo": de exemplu rascrucile de drumuri, fantanile, varfurile de deal.
Este o idee veche reinterpretata intr-un mod cat se poate de inedit.
Filmul "arata" foarte bine, povestea spusa de vocea din off te introduce intr-o lume aparte, care se arata a fi viitorul; bun venit in 2057!

0 1

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
cosmin742000 pe 26 Aprilie 2013 20:46
Un scurt metraj romanesc ciudat si pretentos di care singurele lucruri bune dupa mine sunt imaginea si interpretarea Madalinei Ghitescu
0 0
OanaS pe 02 Aprilie 2008 15:27
Exceptional, mai ales inceputul. Imi place mult cum e filmat si imi place si ideea. Cam asta e genul de scurt-metraje pe care as vrea sa-l vad mai des. Chiar se poate construi pe asa ceva. Pe Madalina Ghitescu am descoperit-o in teatru unde mi se pare o aparitie cu totul speciala.
0 0

Spune-ţi părerea despre Afterimage

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells