A Street Cat Named Bob

(2016)

Un motan pe nume Bob

Poster A Street Cat Named Bob Postere A Street Cat Named Bob

Sinopsis A Street Cat Named Bob

Mai mult
A Street Cat Named Bob

James Bowen încearcă cu disperare să scape de dependența de heroină prin intermediul unui program. S-a instalat într-un centru special pentru dependenții de droguri din Tottenham. Într-o seară, Bowen găsește o pisică cu o rană la picior. O duce la veterinar pentru a beneficia de tratamentul necesar. Pisica a început să îl urmeze peste tot. Realizând că nu va reuși să scape de ea, Bowen îi pune numele de Bob. Cei doi vor călători împreună cu autobuzul prin oraș, Bowen cântând…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: Ionutz1191
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.3
Se difuzează la TV.
Film Now
Marţi, 19 Mar 06:00
Film Now HD
Marţi, 19 Mar 06:00

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
OviStof pe 31 Ianuarie 2017 18:43
Merită de văzut
Film emoționant, nici pe departe nu este o comedie, amuzante fiind situațiile contextuale pe care o felină le poate genera. Interesant este că apare în film chiar motanul persoanei reale, după care este scrisă cartea și realizat filmul.
Merită de văzut pentru lupta pe care eroul filmului o dă în a învinge dependența de droguri, dar și pentru rafinamentul pe care îl poate conferi pisica.

8 0
serban_ionescu pe 13 Februarie 2017 13:15
Film cu o puternica incarcatura emotionala, bazat pe un fapt real !
Foarte buna aceasta drama a unui tanar dependent de droguri, provenit dintr-o familie destramata, dar cu un fond genetic congenital foarte bun al caracterului sau ! Este un film cu o puternica incarcatura emotionala asociat si cu secvente comice care destind atmosfera acestei drame si care evidentiaza in plus rolul adjuvant-terapeutic chiar decisiv al unui animal de companie in reusita desfiintarii dependentei de droguri pentru pacientii cu un caracter de fond pozitiv in ceea ce priveste sensibilitatea lor emotionala. Remarcabil este faptul ca totul nu este o simpla fictiune, din contra actiunea urmand cursul unui fapt real, autentic, cu o realizare cinematografica foarte buna, chiar daca aceasta nu beneficiaza de niciun nume de actor consacrat. Acord nota 8+(8,3-8,4) si 8 stele cu plus.
4 1
GabrielaSirbu pe 12 Decembrie 2016 12:16
Difuzat in cadrul fest. de psihanaliza si film 10.12.2016. Merita vazut!
3 1
AmphitriteMermaid pe 05 Ianuarie 2018 18:37
Fiind o mare iubitoare de pisici, filmul acesta m-a atins pur si simplu la suflet. Povestea este incredibila, iar faptul ca este inspirata din fapte reala este si mai interesant. Filmul ne prezinta ce putere imensa au animalele asupra noastra, indiferent de specia lor.
2 0
margochirila24_69 pe 06 Martie 2017 12:47
Superb film! Remarcabil faptul că un animal de companie a devenit o motivatie atat de puternica pentru un om in lupta lui cu dependenta de droguri. Cartea am primit-o in dar de cateva luni dar nu am apucat s-o citesc!
2 2
makomomo pe 01 Februarie 2017 09:35
BOB
Remarcabila poveste, un caracter puternic acest James si fara dubii un motan fenomenal.Am avut si eu pisoi si pisici si stiu ca pisica este un animal extrem de inteligent si capabil de multe lucruri senzationale.
Daca pisoiul chiar s-a tinut dupa el si l-a urmat mereu mi se pare incredibil.Nu ma mira deoarece am avut si eu un motan cand eram mic care traia in jurul blocului si cand ma vedea venea dupa mine prin gradini si parc cand ma jucam afara si il duceam acasa cateodata sa-i dau sa manance, stand la bloc insa si rar il luam in brate, pur si simplu intra dupa mine in bloc si il duceam cu liftul in casa...la fel il scoteam afara, mieuna la usa cand vroia sa plece si o lua pe scari in jos pana iesea singur din bloc...
Un film emotionant, haios si dureros in acelasi timp dar poveste reala cu happyend.Le doresc celor doi prieteni, James si Bob, o viata lunga si fericita.
citeşte

2 2
Dragos.87 pe 12 Iunie 2017 19:20
Trebuie vizionat
Fascinanta poveste inspirata din realitate care arata ca legatura dintre om si animal e mai puternica decat orice si ca un animal iti poate schimba viata.Un film interesant care iti mentine curiozitatea si te face sa privesti macar pentru o clipa lucrurile altfel.Finalul e usor emotionant si ca nu este niciodata prea tarziu pentru a schimba ceva.
1 0
mihaelatb pe 10 Iunie 2017 21:31
Nu am citit cartea, dar filmul a fost OK! Problema drogurilor, a abstinentei si a motivatiei.
Alienarea indivizilor intr-un oras mare. Indiferenta oamenilor fata de aproapele lor si mai degraba mila si atentia fata de un necuvantator. Tot atatea teme atinse de acest film. Fara doar si poate cel mai bun a fost Bob, actorul principal nu m-a convins cred ca si adevaratul erou al intamplarii-care apare la finalul filmului, la semnarea de autografe- ar fi putut sa joace la fel de bine.

1 0
xerses pe 02 Februarie 2017 00:17
Eu cautam o comedie, dar filmul acesta chiar daca nu a fost comedie, m-a prins.
1 0
ardelean.andrei pe 18 Februarie 2017 01:47
Nu rataţi
Unul dintre cele mai bune filme cu animale pe care le-am văzut! Destul de interesant şi de captivant! Dacă iubiţi animalele, trebuie neapărat să-l vedeţi!
1 1
FelineReviewer pe 01 Ianuarie 2024 17:14
Cel mai bun film!
Nu am cuvinte ca să exprim cât de mult mi-a plăcut acest film! Povestea este foarte emoționantă și arată cum un animal de companie îți poate schimba viața radical. Îl recomand cu căldură!
0 0
balta67verde pe 28 Decembrie 2023 17:37
Un film frumos si relaxant. Actorul principal joaca excelent rolul de om dependent de droguri si motanul e adorabil.Un film de familie.
0 0
silvia.n pe 27 Decembrie 2023 23:45
un film minunat aproape pt orice virsta
Ce bine mi-a facut acest film!Din multe p.d.v.:
-motan de nota 10 Ador aceste animale,cine a zis ca sunt egoiste?as zice ca sunt f inteligente,au caracter puternic si atitudine,sunt tandre,iubitoare si loiale.Avem si noi un motan care se aseaza pe locul care te doare cd esti bolnav,iti mingiie fatza cu labuta cd te joci cu el si astfel iti multumeste ca nu-l lasi singur,o vegheaza pe prietena lui de 10 ani cd e bolnava.Minunate animale,dau clasa oamenilor prin devotament si inteligenta!
-un film de vazut si de catre copiii peste 10 ani.Au patruns drogurile in scoli,ingrijorator ca sunt consumate de copii de virste tot mai mici.Filmul ar trebui vazut si comentat de copii impreuna cu cei care ii educa-te lamuresti unde poti ajunge daca incepi sa consumi si cit de greu este sa te lashi.
Eu l-am vazut de 2 ori.Am cumparat si 2 carti ale protagonistului James Bowen si o caut… citeşte

0 0
lili22 pe 27 Decembrie 2020 22:09
Un film cu pisici; deși sunt mare iubitoare nu pot trece peste modul neglijent cum a fost făcut, iar interpretarea a fost jalnica.
0 0
AlinaRosca pe 24 Ianuarie 2020 19:40
Un film emoționant, îl recomand cu drag!
Trebuie citită și cartea.

0 0

Spune-ţi părerea despre A Street Cat Named Bob

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu A Street Cat Named Bob
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells