A Hologram for the King

(2016)

Hologramă pentru rege

Poster A Hologram for the King Postere A Hologram for the King

Sinopsis A Hologram for the King

A Hologram for the King

Filmul are la bază romanul cu același nume al lui Dave Eggers și spune povestea unui decăzut și disperat agent de vânzări american (Hanks), ce călătorește în Arabia Saudită pentru a asigura încheierea unui contract IT pentru un nou mall, construit în mijlocul deșertului.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.1

Caseta tehnică

AKA

  • Ein Hologramm für den König

Tip Ecran

normal

Distribuit in Romania de

Ro Image 2000 , Programs4Media
Film disponibil pe DVD în România

Box office A Hologram for the King

Weekend premieră (09.05.2016)
  • Loc 5
  • Spectatori 5.974
  • Încasări (RON) 121.671,81
Total
  • Spectatori 12.663
  • Încasări (RON) 245.379,00
  • Încasări (USD) 61.454,42

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
marius_balasoiu pe 18 Iunie 2016 00:18
Cultura araba vazuta de americani
Mie mi-a placut. Are ceva din suavitatea unei flori de desert desi e perspectiva americana asupra arabilor. Recomand celor care vor sa vada un film linistit dar dens.
7 0
margochirila24_69 pe 02 August 2016 12:57
O poveste simpla si fermecatoare in contextul concurentei dintre doua culturi, de unde iese invigatoare o a treia, cea chineza! Filmul are si umor (soferul de taxi e un personaj savuros) si dragoste (fara faze gretoase). Mi-a placut!
6 0
GabrielaSirbu pe 16 Mai 2016 11:03
M-am dus cu un asa elan la filmul asta, de zici ca jucam eu in el…si nu vreau sa va stric placerea de a-l vedea pe Tom Hanks... Asadar, chinezii vor vinde orice, oricand, oricui, la jumatate de prêt.
4 4
narcisson pe 22 Noiembrie 2016 00:54
Un film bun si dupa cum spuneau si antevorbitorii mei, acest film este de fapt perspectiva americanilor despre cultura araba, iar vanzarea acelui program IT este doar pretextul pentru cunoasterea in detaliu a sauditilor. Alan, un american semi-ratat, este nevoit sa mearga in Arabia Saudita pentru a incheia un contract cu insasi Regele Regatului. Insa, din momentul ajungerii lui acolo, totul se schimba si devine relativ.
Persoanele pe care le cunoaste pe parcurs, nu avem certitudinea ca sunt cu adevarat cine pretind ca sunt, iar persoanele care nu ''falseaza'' sunt greu de gasit. Actiunea este foarte lina si nu este deloc un film greu de inteles prin prisma povestii evocate. Din perspectiva programului IT pe care Alan a calatorit cateva mii de kilometri ca sa il vanda, actiunea nu i-a reusit (o sa vedeti in film de ce), insa finalul este mai degraba unul placut. Interpretarile… citeşte

2 0
andystarx pe 18 Ianuarie 2017 02:03
Nota 7/10
In sfarsit un film acceptabil spre bun al lui TOm Hanks,vazut in ultima vreme !Un subiect diferit,si mai rar abordat in filme,un film pe care il recomand oricui sa il vizoneze !
2 1
Ghemot pe 16 Mai 2016 00:26
Un film bun. Are puțin umor și cam atât. L-am văzut pentru Tom Hanks, însă are filme mult mai reușite!
2 6
budac_adrian pe 16 mai 2016 09:03
Cel mai prost film a lui TOM HANKS
balta67verde pe 04 Ianuarie 2019 15:14
Comedie light
Un fel de comedie "light" . Un film simpatic si relaxant cu un Tom Hanks excelent (ca de obicei). Merita sa-l vizionati, dar a 2-a oara daca l-ati vedea v-ati plictisi.
1 0
victor_homescu pe 15 Februarie 2017 16:59
sub mediu
Un Tom Hanks,cateva peisaje desertice/impresionante intradevar,cateva cladiri,autostrazi,un cort,nu multi actori,nu dialoguri sofisticate,un scenariu slabut,putini americani,cativa arabi,niste chinezi spre final si cam atat.
Despre ciocnirea intre culturi /metafizica/istorie/filosofie sociala ,nici pomeneala iar o astfel de abordare trebuie,din startul analizei,suprimata.
Morala - o vad simplu - despre cum o pelicula poate fi urmarita datorita prezentei unui mare actor.

1 3
TPauul pe 13 Noiembrie 2016 23:18
Tom Hanks e in stare sa duca un film de unul singur. Dovada acest film care nu e stralucit insa el iese in evidenta
1 3
mihaelatb pe 29 Noiembrie 2016 12:27
Filmul prezinta una din frustrarile americanului de clasa medie si in acelasi timp una din "ideile" de campanie a lui Donald Trump : China care ii "fura" locurile de munca din tara. In rest, o poveste de om inadaptat in viata lui, indiferent ca ea se desfasoara in Boston sau in Arabia Saudita. Un film slabut care amesteca fel de fel de povesti, unele fara nici un fel de relevanta pentru naratiune. Vezi petrecerea de la ambasada daneza, cu tenta de Caligula, sau vanatoarea de lupi. Tom Hanks are aceeasi prestatie "cenusie" pe care i-am "remarcat-o" in ultimele filme vazute. Caci de la Cloud Atlas, nu m-a mai impresionat cu nimic, nici cu Captain Phillips, nici cu Saving Mr. Banks.
1 4
Dragos.87 pe 03 Martie 2017 22:56
Tom Hanks la fel de stralucit cu o interpretare foarte reusita.Acest film ne prezinta etapele cat si trairile unui om puse pe sticla si are un mare impact asupra privitorului.O poveste frumoasa care reuseste sa te binedispuna.Il recomand cu placere!
0 0
Sorin87 pe 08 Noiembrie 2016 18:05
Un film placut alaturi de Tom Hanks care este un actor de milioane, mi-a placut mult
0 0
delllia pe 29 Iunie 2021 20:11
Nereusit.
Un film slabut.
Tom Hanks nu mai exceleaza ca altadata, chiar deloc.
Momente bune si atat.

0 1
alex_il_fenomeno pe 09 Octombrie 2016 21:26
A fost un film moderat, poate puțin sub ceea ce am aștepta atunci cand vedem un nume mare in distribuție, ce a reușit sa aiba partituri ireproșabile in filme de legenda... Nu pot spune ca este nici un film slab deloc, enervand puțin poate prin misterul subit, ce nu a reușit sa mențină mereu atenția privitorului in combinație cu ritmul foarte moderat al povestii, insa a reușit sa ne transmită ceva. Cred ca momentele tensionate au fost cele cu apariția lupului si câteva vesti surprinzătoare de care privitorii au avut parte. Merita urmărit o data pentru poveștile ce ne sunt dezvăluite despre cultura araba, unele pe care mulți nu le știam, si bineînțeles daca vrei sa îl vezi la lucru pe Tom Hanks.
0 1
xerses pe 29 Iulie 2016 23:00
Cred ca, dincolo de ineditul povestii de dragoste,a mai captivat atitudinea regelui fata de cel pe care il "astepta" pentru o prezentare...
0 1

Spune-ţi părerea despre A Hologram for the King

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu A Hologram for the King
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells