A Dog's Life

(1918)

Viata de caine

Poster A Dog's Life Postere A Dog's Life

Sinopsis A Dog's Life

Mai mult
Charlie locuieste pe un teren parasit. Incearca sa isi gaseasca un loc de munca dar cand ajunge in fata biroului pentru angajari, toate locurile au fost ocupate. In drumul spre "casa", il salveaza pe Scraps, un caine vagabond care era atacat de alti maidanezi, si impreuna reusesc sa fure niste carnati pentru a avea ceva de mancare. Pe drum, intra intr-un local unde Edna este si cantareata si companie pentru clientii care vin acolo. Sunt dati insa afara in momentul in care nu au cu ce sa plateasca. Spre norocul lor, Scarps gaseste un… citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.7
Charles Chaplin Charles Chaplin Femeia usoara Edna Purviance Edna Purviance Cantareata Henry Bergman Henry Bergman Fat unemployed man/Dance-hall lady
Albert Austin Albert Austin Crook Tom Wilson Tom Wilson Politistul Charles Reisner Charles Reisner Employment agency clerk
Syd Chaplin Syd Chaplin Lunchwagon owner Bud Jamison Bud Jamison Crook James T. Kelley James T. Kelley Man at hot dog stand
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

First National Pictures

Distribuitorul international

First National Pictures

Țara

SUA

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
cezarika21 pe 28 Decembrie 2016 16:02
Un om și un câine - doi vagabonzi ce împart aceeași soartă
Dormind sub cerul liber și mâncând ce putea fura de pe tejgheaua comercianților, vagabondul Charlot scapă un câine din colții altor maidanezi. Cei doi încep să împartă aceeași soartă, care se va schimba în mod neașteptat după ce cățelul va dezgropa un portofel cu bani ascuns de niște hoți.

”A Dog's Life”, primul film realizat de Chaplin pentru compania First National Films după încetarea contractului cu Mutual Film Corporation, este o poveste emoționantă despre prietenia între un om și un câine și despre viața grea a lumpenproletariatului din America de la începutul secolului al XX-lea. Spre deosebire de filmele anterioare ce aveau forma unor gaguri simple, aici începe să se simtă preocuparea lui Chaplin pentru a construi povești tot mai complexe, mai realiste și mai emoționante.

Vagabondul Charlot devine un personaj… citeşte

5 1
Salbaticul pe 01 Noiembrie 2020 00:45
Charlie Chaplin...mi-a umplut copilăria cu bucurie când vizionam filmele lui minunate! Nota maximă. Odihnească-se în pace!
0 0
Dragos.87 pe 15 August 2020 10:44
Este un film nemuritor,nu are cum să nu-ți placă..Charlie Chaplin te face să ai o stare de o bună dispoziție super,îl recomand neapărat..!
0 0
carmen_angelus_romila pe 21 Octombrie 2018 11:06
Redutabilul regizor si actor, Charles Chaplin, da viata unei pelicule de exceptie, in care, se regaseste intr-un sarman personaj, cu suflet mare, impartasind iubire, atat unui pricajit caine vagabond, cat si unei femei neajutorate, dar capabila de o dragoste neconditionata.
0 0
MNarcis pe 12 Octombrie 2012 14:39
Un film despre om si cel mai bun prieten al sau, despre doua suflete singuratice pe care mama natura le a scos in calea fiecaruia pt as purta de grija unul celuilalt (si de ce nu pt caldura sufleteasca). Filmul este o aventura foarte comica\amuzanta cu multe rasturnari de situatie.........un film care il recomand cu incredere!
0 0
alex_il_fenomeno pe 04 Septembrie 2012 10:23
un film genial , care este imposibil sa nu iti placa ! Chalie Chaplin , revenind cu alta productie in stilul sau caracteristic , atat de frumos , de amuzant , de romantic si de dramatic , incat te trece prin majoritatea starilor posibile , toate cu aceeasi atmosfera destinsa si aceeasi muzicalitate deosebita care ii insoteste in general filmele . o productie clasica , ce nu merita ratata pentru nimic in lume !
0 0
sik54 pe 19 August 2009 12:52
E un fillm genial care trebiue vazut neaparat.Doar Charlie Chaplin putea sa faca asemenea filme de referinta si doar el putea sa faca un film in care sa imbine atat de bine umorul cu drama
0 0
Theodoric pe 21 Decembrie 2014 16:52
Directorul semneaza aceasta bijuterie si joaca o mobilitate excelenta in poveste.Relatia dintre om si caine este o dragoste deosebit de frumoasa.Muzica ajuta tonalitatea filmului si ascunde vorbele in hartii scrise.Timpul se parcurge repede dar arata larg mesajul scenariului fiind un scurt metraj de referinta.
0 1
xerses pe 19 Decembrie 2014 10:31
Un film genial, in care se transmit atat de multe emotii...
0 2
cosmin_kedii pe 16 Martie 2013 18:11
Acest film de scurt metraj este o bijuterie semnata de Chaplin ,in care el ne arata prietenia dintre om și câine
0 2
cetateanu pe 02 Octombrie 2010 18:05
Film care il are in rol principal pe celebrul actor de comedie Charles Chaplin in plus el asigurand si regia.Un actor care pe langa mimica specifica avea o mobilitate extraordinara putand face ce vrea cu corpul sau.
0 2

Spune-ţi părerea despre A Dog's Life

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu A Dog's Life
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells