55 Steps

(2018)

55 de pași

Poster 55 Steps Postere 55 Steps

Sinopsis 55 Steps

Mai mult
55 Steps

Filmul se bazează pe povestea adevărată motivațională a unei relații neobișnuite, între Eleanor Riese (Helena Bonham Carter), o pacientă scandaloasă și foarte isteață, dintr-un spital psihiatric, unde nu e tratată bine, și Colette Hughes (Hilary Swank), avocata ei pentru drepturile pacienților. În această poveste emoționantă, spusă cu umor și suflet, Colette preia lupta complicată de a o reprezenta pe Eleanor împotriva instituției psihiatrice, în timp ce Eleanor decide…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.9
Vezi pe Hbo Max

Caseta tehnică

AKA

  • Eleanor and Colett
  • Eleanor & Colette

Produs de

Aloe Entertainment

Distribuitorul international

Sony Pictures Worldwide Acquisitions (SPWA)

Țara

Germania, Belgia

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
lili22 pe 18 August 2023 23:25
Un film corect, cu mesaj, asa cum sunt multe filme americane dar nu provoaca nicio emotie.Hilary Swank nu imi place, e plictisitoare.
0 1
mihaelatb pe 16 Noiembrie 2018 21:43
Filmul, inspirat dupa un caz real, nu are un scenariu inchegat, si chiar daca porneste in forta, filmul treneaza pe parcurs. Un alt minus este este nepotrivirea dintre cele doua actrite. Hilary Swank ii da rolului o monotonie prin constiinciozitatea personajului. Este plictisitoare si terna, in contrast cu extravaganta cerceilor care-i amintesc de bunica ei. Un alt personaj inconsistent este cel jucat de Johan Heldenbergh, prietenul avocatei. Teoretic este medic, dar probabil ca nu profeseaza, altfel nu se explica cum de este acasa tot timpul. Cat priveste jocul Helenei Bonham Carter, cu toate prestatia sa a primit recenzii negative,mai ales de la criticii de peste Ocean, pe mine m-a uimit. A fost senzationala si cred ca jocul ei ar merita o nominalizare la Oscar.
0 2
GrecuOvidiuCristian pe 04 Martie 2016 16:01
Ce??
In 2055 apare filmul, pai atunci naibii iese Vera Farmiga la pensie, ce naiba?
0 2

Spune-ţi părerea despre 55 Steps

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells