8.9 / 10
13 voturi
Locul naşterii: Seul, Coreea de Sud · Data naşterii: 04.06.1986 (37 ani) · Zodia: Gemeni
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
stroe_daniela pe 08 Iulie 2014 11:22
JYJ forever.
Sunt fan JYJ din 2010 de cand am descoperit SKKS la KBSWorld. Mi-a placut mult jocul actoricesc al lui YUCHUN, desi in momentul acela nu stiam nimic despre el. Am inceput sa citesc foarte mult despre el(ei), JYJ, respectiv TVXQ, si asa i-am descoperit. Apreciez curajul lor de a pleca de la SM si de a se ridica la nivelul acolo unde le este locul, cei mai buni dintre cei buni. Sper ca EuforiaTV sa difuzeze si celelalte drame ale lui YUCHUN si JAEJOONG.
0 0
adina9916 pe 28 Decembrie 2013 19:08
Canta extraordinar.Pacat ca a fost implicat in scandalul cu DBSK insa ma bucur ca a format trupa JYJ inpreuna cu Junsu si Jaejoong.Privind serialele este un actor exceptional.Merite urmarite serialele Sungkyunkwan Scandal,Rooftop Prince si I miss You,insa sincer Miss Replay nu mi-a placut deloc.Am renuntat a ma mai uita la el dupa ce am vazut vro' 7 episoade.Sincera sa fiu cel mai mult ma deranja tipa din rolul principal.Imi pare rau ca din cauza ei nu m-am mai uitat la serial.Oricum Yoochun este un actor foarte bun....
0 0
Mariako02 pe 29 Aprilie 2013 22:10
just sweet
este unul din cei mai draguti actori din coreea, ma bucur ca l-am putut vedea in seriale ca "I miss you" , "Rooftop Prince" , "Sungkyunkwan Scandal" , desi nu mi-a placut deloc rolul din "Miss Ripley"
0 0
Nikia pe 1 noiembrie 2013 14:54
de acord cu tine, nici eu nu omor dupa Miss Ripley

Spune-ţi părerea despre Yuchun Park

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Best of Yuchun Park

Film Sungkyunkwan Scandal
Liste cu Yuchun Park
jinglebells