8.9 / 10
34 voturi
Locul naşterii: Seoul, Coreea de Sud · Data naşterii: 05.10.1976 (47 ani) · Ocupaţie: Actor, model · Zodia: Balantă

Biografie

Song Seung Hun este un model sud-coreean si actor. Si-a început cariera ca model în 1995,modeland pentru marca de blugi STORM și a început sa joace in dramele TV în 1996. În 1999 el si-a facut debutul in filmul în "Cala" și de atunci, a adunat o baza de fani proeminenti în toată Asia. Seung Hun este cunoscut pentru rolurile din dramele coreene "Autumn Fairy Tale"(2000) și "Summer Scent"(2003).

Dupa ce si-a inceput cariera ca model, Song Seung Hun primul a devenit cunoscut telespectatorilor in serialul popular...

mai mult
A contribuit la această pagină: Mist Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
mmirgs pe 16 Octombrie 2012 09:48
E un actor cu priza la public.Desi specializat in roluri de dur,in My princess a facut un rol de exceptie,poate fiind si ajutat de aportul eroinei principale,Kim Tae Hee.Cronicile de la inceputul carierei nu i-au fost chiar favorabile,dar,cu timpul,si-a imbunatatit felul de interpretare cea ce a dus la aprecierea criticilor.De remarcat este faptul ca in ciuda scurgerii timpului,infatisarea sa e neschimbata,pare ca a gasit elixirul tineretii.Oare asa sa fie?
3 0
stricted pe 09 Aprilie 2017 12:38
Este un îndrăgit actor din Coreea de Sud, a jucat in filmele Tv East of Eden, Autumn Tale, Summer Scent. Are voce frumoasa, a înregistrat videoclipurile One Day si Sad Love Story.
2 0
alina_damiana_mondea pe 15 Mai 2014 15:55
lamvazut si in filmul winter sonata dar nu am stiut ca este el pana nu am descoperit ca tot el era si in filmul east of eden de data aceasta in rol principal am vazut acest film east of eden ma impresionat fff mult a avut o performata stralucita il apreciez fff mult deoarece eu consider ca are talent este fermecator cu zimbetul lui si se vede ca stie sa si faca meseria il simpatizez fff mult sunt fanul lui nr 1 este actorul meu preferat il indragesc fff mult sper sa nu se supere ca iam pus cateva poze de ale lui la pagina mea ii doresc sa aiba succes mult in continuare sasi pastreze farmecul sa aiba cat mai multi fani si sa fie sanatos cu drag yor fan alina damiana
1 0
feliciaianta pe 14 Mai 2014 18:25
M-a impresionat în East of Eden, mi-a plăcut în My Princess şi aş vrea să văd şi alte filme cu el.
1 0
spriamarierose18 pe 11 Mai 2012 16:11
L-am vazut doar in Destiny si daca am inghitit filmul acela violent si prost rau, am facut-o pentru ca mi-a atras atentia acest actor pe care de mult vroiam sa-l vad "la lucru" ca sa-mi explic popularitatea de care se bucura. Natura filmului nu mi-a dezvaluit si daca Seung Heon are si talent actoricesc... Cu siguranta are ca doar are scoala coreeana de film...
1 0
Nikia pe 28 ianuarie 2014 15:08
iti recomand 4 seriale cu el care sunt bune de vazut nu doar pentru el: Summer Scent, East of Eden, My Princess si When a man loves. Altfel eu l-am mai vazut in Time Slip Dr Jin si Autumn in my heart, dar parca nu sunt asa grozave ca celelalte 4, dar poti sa le vezi daca ai timp.
Nikia pe 31 mai 2015 01:11
nu a jucat in winter sonata
brmari35 pe 08 Iulie 2012 22:31
Va recomand filmul (serial) My Princess (comedy/romance), unde are rol principal. Il veti gasi pe http://serialeasiatice.info/tv-shows, unde are si subtitrare in romana.
0 0

Spune-ţi părerea despre Song Seung-heon

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Best of Song Seung-heon

Film Obsessed Film Ildan dwieo Film A Better Tomorrow Film Gôsuto
Liste cu Song Seung-heon
jinglebells