7.1 / 10
9 voturi
Poza Micaela Caracas
Ocupaţie: Actrita
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
lili22 pe 22 Octombrie 2012 20:25
foarte slaba ca actrita
Desi Caramitru, sotul se lauda ca nu si-a promovat nevasta pe masura talentului sau.Intreb si eu de care talent vorbim.
Mare lucru subiectivitatea.

2 4
Iulidesprefilme pe 08 Septembrie 2021 21:15
Fiica directorilor de producție Adrian și Sidonia Caracaș, soția actorului Ion Caramitru (au trei copii: Andrei, n.1977; Ștefan, n.1983; Matei, n.1996); actriță de teatru (Lucia Sturdza Bulandra), actriță de film, radio...
1 1
Deceoare pe 14 Iunie 2020 00:43
Actriță de teatru și film, Micaela Caracaș evită să fie văzută mai mult decât pe scenă, fiind una dintre cele mai discrete apariții. Născută în mijloc de august, în anul 1953, actrița și-a dedicat viața scenei, filmului și unei căsnicii frumoase și ferite de ochii lumii, care durează de mai bine de patru decenii.
Cunoscută ca soția lui Socrate din Liceenii, Micaela Caracaș a închegat, de-a lungul carierei sale, o filmografie în care apare și transpare net indiscutabilul talent actoricesc, care a făcut-o cu adevărat cunoscută. Printre filmele cele mai apreciate ale actriței trebuie să fie menționate Singurătatea florilor, Din nou împreună, Audiența și alte pelicule cinematografice importante.
Mamă a trei copii și susținător al culturii și al identității naționale, Micaela Caracaș sprijină promovarea filmului românesc.

1 2

Spune-ţi părerea despre Micaela Caracas

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells