7.9 / 10
10 voturi
Locul naşterii: Malta · Data naşterii: 27.04.1958 (65 ani) · Ocupaţie: Regizor, producator
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
victor_homescu pe 18 Februarie 2017 11:52
un regizor/producator complet
Un regizor/producator canadian,cu origini europene Jon Cassar are in cariera numeroase productii,in special serii tv. cunoscute/apreciate /La Femme Nikita.Amazon,Human Target,Terra Nova,Revolution,Continuum si altele.
Alaturi de Brad Turner si ceilalti membrii ai echipei,Jon Cassar a contribuit decisiv la realizarea unuia dintre serialele capodopera,care,in opinia mea,merita nota 10/exceptional - in istoria cinematografiei - 24 (2001- 2010) si miniseria 24 Live Another Day/2014 - aceasta insemnand aproximativ 14 ani de activitate la cel mai inalt nivel artistic,ceea ce nu lasa loc de indoiala asupra valorii acestuia.
Colaborarea,legatura profesionala dintre Jon Cassar si actorul Kiefer Sutherland - in realizarea serialului,sunt de necontestat,pelicula asigurandu-le,ambilor,celebritatea.
A fost nominalizat,are acordate numeroase premii de prestigiu in lumea filmului.
citeşte

0 0
XShadowX pe 27 Aprilie 2015 14:49
LA MULTI ANI !!!
Felicitari acestui regizor pentru super serialul 24 , e pe deplin meritul sau si a intregii echipe cu care a lucrat si a super actorului Kiefer Sutherland , un serial ce nu trebuie ratat , e cel mai bun serial drama-action vazut de mine vreodata ....
0 0

Spune-ţi părerea despre Jon Cassar

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells