8.7 / 10
26 voturi
Locul naşterii: Santa Fe, Argentina · Data naşterii: 21.07.1964 (50 ani) · Ocupaţie: Producator, actor · Zodia: Rac

Biografie

Pe numele sau advarat Gustavo Ariel Bermúdez Ricciardi, s-a nascut in oraselul Rosario (Santa Fe) pe 21 iulie 1964. Tatal sau era Manuel Bermudez (a murit in 1990), iar mama este Isabel Ricciardi. L-au crescut intr-o admosfera foarte calma, idilica.

Tatal sau a avut o puternica influenta in viata sa, fiind cel care l-a sprijit moral intodeauna si l-a ajutat sa nu se dea batut. Are un frate cu trei ani mai mare, pe nume Gabriel, cu care are o relatie foarte speciala, de dragoste si de...

mai mult
A contribuit la această pagină: Manusa Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
mihaelatb pe 17 Octombrie 2010 00:19
Un actor simpatic, rolurile in care l-am apreciat indeosebi: Nano si Mil Millones!
filmografia conform Wikipedia
* Grecia (1987)
* No va mas, la vida nos separa (1988-89)
* Celeste (1991)
* Antonella (1992)
* Celeste, siempre Celeste (1993)
* Nano (1994)
* Romeo y Julieta (1995)
* Sheik (1995)
* Alén, luz de luna (1996)
* Laberinto (1997)
* Alas, poder y pasión (1998)
* 1000 millones (2002)
* El patrón de la vereda (2005)

0 0
ana pe 23 August 2008 18:29
e cel mai tare
0 0
tatiana pe 13 Iulie 2008 12:25
la multi ani pentru apropiata aniversare
0 0
Sandru Ioana Gabriela pe 08 Februarie 2007 14:51
Este un super barbat si un actor desavarsit...ce ochi si ce zambet are!Cum sa nu te indragostesti de el?ce conteaza varsta...eu am numai 19 ani,dar desi el este mult mai in varsta ca mine,sicer m-am indragostit de el!
0 0
buruiana mirela pe 10 Mai 2006 09:14
il ador pe gustavo bermudez in seicul a fost cel mai tare
0 0
Ionescu Viviana pe 13 Aprilie 2006 10:01
Parcurgand biografia lui Gustavo Bermudez, am realizat ca in viata noastra mult evenimente coincid....mi se pare chiar ca este sufletul meu pereche. Faptul ca suntem nascuti la 3 zile diferenta, casatoriti in acelasi an, primul copil nascu in aceeasi luna, tatal meu decedat in acelasi an si cu acelasi diagnostic ca si al lui...si multe altele, oare sa fie simple coincidente? Simt ca este persoana care mi-ar putea alina toate durerile .... simt chiar ca-l iubesc, sincer!
0 0
ANA FLOREA pe 24 Martie 2006 21:34
Un foarte bun actor si un caracter deosebit.
0 0
simi elena pe 19 Martie 2005 17:11
esti cel mai bun
0 0
innascumpica pe 13 iulie 2010 13:50
shi dc i dai o stea daca i cel mai bun?

Spune-ţi părerea despre Gustavo Bermudez

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
  • Îţi place sau deteşti acest actor?

    Adaugă-l într-o listă!

Best of Gustavo Bermudez

Film Antonella Film 1000 millones Film Sos mi vida
Liste cu Gustavo Bermudez

Cod Embed

Feedback