7.8 / 10
19 voturi
Locul naşterii: Washington, District of Columbia, USA · Data naşterii: 20.04.1948 (75 ani) · Ocupaţie: Actor · Zodia: Berbec

Biografie

Actorul de film și televiziune de origine americană Gregory Itzin s-a născut în zodia berbecului la 20 aprilie 1948 în Washington D.C., Statele Unite ale Americii. Prestează pe scenă din anul 1979. Are 1.78 m. Este căsătorit cu Judie Itzin din anul 1979. Printre activitățile sale din televiziune cele mai importante se numără și rolul din seria 24 în care actorul a jucat rolul președintelui Charles Logan.

Itzin și familia sa s-au mutat la Burlington, Wisconsin, când acesta...

mai mult
A contribuit la această pagină: Adyyyy10 Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
victor_homescu pe 19 August 2017 12:10
calaul seriei 24/interpretare de exceptie
Un rol in serialul 24/President Charles Logan,profund negativ/imaginati-va insa un negativ dincolo de bariere gramatical-linvistice/ticalosit/ lichelizat/josnic/tradator/canibalic/in mod cert cei care au vazut seria cunosc prea bine ceea ce doresc a spune-sau despre cum nu trebuie sa fie un presedinte al SUA ori un politician,in general din orice tara civilizata,cu atat mai mult un sef de stat -,insa un rol pe care Itzin il interpreteaza ireprosabil.Invins de Bauer,Logan,la randui,a ucis CTU/si,cred eu,intregul serial.
In rest,pentru a nu lasa subiectivismul sa prevaleze,prefer sa nu comentez.

0 0
XShadowX pe 20 Aprilie 2015 15:30
LA MULTI ANI !!!
Presedintele Charles Logan din super serialul 24 , un rol excelent al acestui actor foarte bun , pe mine unul m-a convins si mi-a placut foarte mult interpretarea sa din acel serial , va recomand sa il vizionati , merita!
0 0
xerses pe 11 Iulie 2013 14:21
Un actor cu prestanta, pe care il prind bine rolurile de politist, presedinte.
0 0

Spune-ţi părerea despre Gregory Itzin

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells