8.5 / 10
79 voturi
Poza George Dorobanțu
Locul naşterii: Constanţa · Data naşterii: 14.10.1974 (49 ani) · Ocupaţie: Regizor, scenarist, producător, director de imagine, monteur · Zodia: Balantă
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Filmografie - imagine

Filmografie - montaj

Filmografie - scenarist

Filmografie - producător

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Alexandra M. Paun pe 08 Februarie 2006 17:24
Multumim pentru aprecieri, Alexandra din Targoviste. Ai bulina rosie pentru ca, desi nu scria (inca) pe site, intr-adevar filmul ELEVATOR este realizat dupa piesa de teatru cu acelasi nume, care a castigat in 2004 concursul pentru tineri dramaturgi, dramAcum2.

Cel mai in masura sa-ti dea informatii despre piesa de teatru este autorul ei, Gabriel Pintilei, deoarece noi am lucrat pe scenariul adaptat pentru film si nici nu am avea dreptul sa-ti dam acest text fara acordul lui.
Dupa cum probabil deja stii, piesa a fost prezentata publicului in doua montari: la Teatrul Foarte Mic in regia Adrianei Zaharia, distributia Simona Popescu, Serban Mihailus si a doua la clubul Green Hours in regia lui Gabriel Pintilei, distributia Iulia Verdes, Cristi Petrescu.

Din ce stiu eu de la Gabi, textul va aparea intr-un volum de dramaturgie contemporana, asa ca vei avea… citeşte

0 0
Vacaroiu Alexandra pe 06 Februarie 2006 17:49
Felicitari in primul rand pentru idee...Sunt intr-o trupa de teatru de la Palatul Copiilor din Targoviste si as vrea sa joc piesa.V-as fi recunoscatoare daca mi-ati putea reda-o la adresa de mai sus...Ar insemna foarte mult pentru mine,e prima ocazie de a aparea pe scena..Vreau sa ma transfer la liceul de teatru in Bucuresti la anul'asta daca totul va merge conform planului meu.:) Multumiri inzecite
P.S.Sunteti varsator?

0 0

Spune-ţi părerea despre George Dorobanțu

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells