8.3 / 10
13 voturi

Monden

A fost împreună cu David Wolff
Vezi toate »
Nume real: Cynthia Ann Stephanie Lauper · Locul naşterii: Ozone Park, Queens, New York City, New York, USA · Data naşterii: 22.06.1953 (70 ani) · Ocupaţie: Actrita, compozitoare · Înălţime: 161 cm · Culoarea ochilor: verzi · Zodia: Rac · Etnie/rasă: albă · Liceul: (GED) · Universitate: Vermont College · Religie: crestină · Țara: SUA

Biografie

S-a nascut pe 22 iunie 1953. A castigat un premiu Grammy, mai multe premii MTV si Emmy. In afara de muzica, s-a dedicat si filmului, televiziunii si teatrului. A devenit o celebritate de prim rang o data cu lansarea albumului "She's So Unusual" la mijlocul anilor '80, devenind prima cantareata din istorie care a avut 4 single-uri care s-au pozitionat in top 5, toate de pe acelasi album. De-a lungul carierei sale, a lansat 11 albume si peste 40 de single-uri, vanzand mai mult de 50 de...

mai mult
A contribuit la această pagină: rrs85 Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Filmografie - el însuşi / ea însăşi

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
jeamy1986 pe 27 Noiembrie 2010 18:13
ea este?
cu adevarat o actrita si o cantareata de nota 10.o voce de aur am vazut-o in videoclipul Usa Africa unde a cantat alaturi de renumitul rege al muzici pop MICHAEL JACKSON si alti cantareti celebri.O stea a mileniului nostru?
1 0
margott pe 20 Iunie 2013 00:05
Prin 1983 canta Girls Just Wanna to Have Fun; in 2012 a ridicat sala in picioare cand a cantat-o live la Jools Hootenanny. N-o mai arata ea ca la 30 de ani, dar si-a pastrat dinamismul si excentricitatea care au caracterizat-o dintotdeauna. O voce inconfundabila, coafuri si costumatii bizare, extravagante care i-au dat mereu un aer rebel si care au individualizat-o in randul vedetelor.
In plus, e activista pentru drepturile minoritatilor sexuale (a aparut ca invitata si in serialul Queer As Folk), iar anul asta a castigat un Tony pentru cea mai buna coloana sonora, compusa de ea pentru muzicalul Kinky Boots.
Si nu in ultimul rand, e casatorita cu un actor care mi-e foarte drag : David Thornton.

0 0

Spune-ţi părerea despre Cyndi Lauper

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells