8.4 / 10
31 voturi
Locul naşterii: Glasgow, Scotia, Anglia · Data naşterii: 25.09.1952 (71 ani) · Ocupaţie: Actor · Zodia: Balantă

Biografie

Colin Friels s-a născut la 25.09.1952, în Kilwinning, Ayrshire, Scoția. Mama lui era de origine franceză, muncitor de moară și șlefuitor, iar tatăl său era dulgher. A locuit în Kilbirnie până în 1963, când familia lui s-a mutat în Australia, ajungând în Darwin, Teritoriul de Nord, înainte de a se stabili în suburbia din Melbourne, Bentleigh. Colin a lucrat ca muncitor zidar înainte de a studia la NIDA / Institutul Național de Artă Dramatică, absolvit în 1976. A devenit...

mai mult
A contribuit la această pagină: Iulidesprefilme Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
NADIA OTVOS pe 29 Februarie 2008 12:32
Da colin e un Actor bun,joaca super imipreuna cu catherine sunt buni, imi place mult filmul si in fiecare zi ma uit la ei, ii bine de la ora 5 sper sa stim si in viitor despre ceilalti Detectivi care au jucat in POLITIA PORTUARA e grozav film Politist va multumim
0 0
renata andor pe 05 Ianuarie 2008 13:37
Colin Friels...la prima vedere nimic special.Dar daca ii urmaresti cu atentie filmele si serialele,iti dai seama cat de talentat este.In primul rand,e de admirat faptul ca dintr-un baietas scotian sarac,(mama muncitoare,tatal tamplar)a ajuns un actor respectat,admirat si indragit atat in Australia cat si in multe alte colturi ale lumii.Datorita muncii vaste pe care a depus-o pentru a fi apreciat de lume,Colin Friels merita tot respectul.A trecut prin momente grele precum infruntarea cancerului pancreatic din care a iesit invingator.A terminat prestigiosul Institut National De Arte Dramatice din Sydney.E un om modest,serios,talentat si poate fi invidiat de multi alti actori.
0 0
rachel pe 18 Decembrie 2007 20:09
Colin mi se pare grozav.serialul meu preferat e poitia portuara(water rats)in care joaca alaturi de catherine mcclements.cei doi fac o echipa extraordinara si pacat ca posturile tv din romania nu difuzeaza acest serial sau macar filme cu acest actor.colin e un actor foarte talentat.
0 0
renata a. pe 18 Decembrie 2007 14:21
Colin e un actor extraordinar:sexy,talentat,serios,cu abilitati in multe domenii,cu nemaipomenite calitati in ceea ce priveste teatrul.Personal,il admir si respect ca pe un model pt mine si consider ca ar trebui sa apara mai des pe ecranele din Romania.Desi la prima vedere poate nu va dati seama,dar Colin e un om grozav si respectabil.
0 0
alex_il_fenomeno pe 11 Decembrie 2012 16:39
un scotian veritabil, simtindu-se atat in filmele britanice, cat si in cele americane sau australiene, reusind roluri impecabile. sper sa o tina tot asa!
0 1

Spune-ţi părerea despre Colin Friels

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells