8.9 / 10
9 voturi
Locul naşterii: Coreea de Sud · Data naşterii: 05.07.1987 (36 ani) · Ocupaţie: Actor

Biografie

Ji Chang-wook (nascut pe data de 05 iulie 1987) este un actor sud-coreean. El a devenit faimos cu rolurile din drama "Smile Again", urmată de dramele istorice "Warrior Baek Dong-soo" și "Empress Ki".

Ji Chang-wook si-a început cariera ca actor în musicaluri. A debutat pe ecran in cadrul Film Days din 2006, avand un rol minor in drama "I like you". Popularitatea sa a crescut și mai mult atunci când Ji a jucat in rolul lui Toghon Temur (de asemenea, cunoscut sub...

mai mult
A contribuit la această pagină: denisa_liza Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Nikia pe 17 Decembrie 2014 13:50
Healer
Desi in general nu aleg serialul pe care il urmaresc in functie de distributie, Chang Wook Ji este exceptia de la regula..........si culmea toate serialele in are l-am avzut pana acum au fost foarte bune: Five Fingers, Empress Ki, Warrior Baek Dong Soo, iar acum il vad in Healer(2014), un serial care prin poveste si personajul principal imi aduce aminte de City Hunter si culmea si in Healer protagonista este tot Park Min Young. Pentru cine nu il urmareste deja, il recomand.
1 1
madda97 pe 18 Aprilie 2015 17:59
Este un actor foarte bun ,desi din serialele in care joaca am vazut doar Healer am fost profund impresionata de prestatia lui.
0 0

Spune-ţi părerea despre Chang-wook Ji

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Best of Chang-wook Ji

Film Empress Ki
Liste cu Chang-wook Ji
jinglebells