7.4 / 10
11 voturi
Nume real: Alina Diana Crisan · Locul naşterii: Cluj, Romania · Data naşterii: 25.09.1984 (39 ani) · Ocupaţie: Actrita · Zodia: Balanta

Biografie

Alina Diana Crisan s-a nascut in data de 25 septembrie 1984 la Cluj. A terminat clasa a XII-a la Liceul "Traian" din Bucuresti. Colectioneaza animale de plus si se da in vant dupa culoarea roz. A intrat in showbiz datorita concursului "Alege A.S.I.A." difuzat la postul de televiziune PRO Tv in anul 2000 pentru o perioada de 2 luni, concurs pe care Alina l-a castigat, devenind membra a trupei A.S.I.A.

Ea a avut o relatie de lunga durata cu omul de afaceri Dan Leasa...

mai mult
A contribuit la această pagină: diasme Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
avramescu cristian pe 13 Octombrie 2006 08:49
...sunt cristi,tipul cu care ai filmat episodul 19,cel care 'te-a ciupit de fund':),in negru cu barba,tuns scurt,ma rog.Vreau sa te felicit shi pe tine pentru tot ceea ce faci acolo,am inceput sa urmaresc serialul nu pentru a ma vedea eu acolo,ci pentru simplul fapt ca m-i se pare 'altceva',ceva diferit,dinamic,imi place.shi de ce sa nu recunosc imi place sa va vad(pe tine si pe sorana ca pe tipa mulatra nu o stiu).poate voi mai fi chemat la voi la filmare,tzi minte cand tzi-am zis 'actor ma fac'?nu cred ca mai tzi,dar as da orice pentru un rol in 'fast-food'.imi place tot pana si regizorul,e mortal,tot.ok,gata ,ideea e ca faci treaba buna si e multa lume care te apreciaza ,te asigur.
cu respect,CRISS-T

0 0

Spune-ţi părerea despre Alina Crisan

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells